Huis > W > Wat Kan Je Met Een Netstat Commando Uitlezen?

Wat kan je met een netstat commando uitlezen?

Het commando netstat geeft je een overzicht van de actieve verbindingen, inclusief IP-adres en poortnummer van zender en ontvanger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan ik zelf mijn auto uitlezen?

Tegenwoordig is het mogelijk om de computer in uw auto zelf uit te lezen. Als u de computer van uw auto op het internet wilt aansluiten, zijn er bedrijven die dat kunnen doen.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je de opdrachtprompt?

Er zijn meerdere manieren om in de opdrachtprompt te komen. Vanuit taakbeheer bijvoorbeeld, of via het contextmenu (rechtermuisknop op een bestand en Openen in opdrachtprompt) of door op Start / Uitvoeren te drukken (of toets Windows-toets+R) en in het venstertje dat verschijnt cmd in te voeren gevolgd door Enter. Dienovereenkomstig, hoe cmd als administrator uitvoeren? In het onderstaande voorbeeld wordt CMD in administrator mode geopend.

  1. Klik op start / vlag om het start menu te activeren.
  2. Type meteen het commando cmd hier achter aan.
  3. Bovenaan verschijnt Opdrachtprompt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Opdrachtpromt.
  5. Klik op Als administrator uitvoeren.

Wat is SFC Scannow?

SFC Scannow is een opdrachtregelhulpprogramma dat kan worden gebruikt om naar beschadigingen in Windows systeembestanden te scannen en deze te repareren. Het hulpprogramma scant alle systeembestanden op uw computer en vervangt alle corrupte of ontbrekende bestanden. Dit in overweging nemend, hoe kom ik in de veilige modus windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in Windows 10 in de veilige modus kunt komen. Een manier is om de Shift-toets ingedrukt te houden terwijl u op de optie Opnieuw opstarten in het energiemenu klikt. Dit brengt u naar het menu met geavanceerde opstartopties, waar u vervolgens de veilige modus kunt selecteren.
Een andere manier om in de veilige modus te komen is door de Systeem Configuratie tool te gebruiken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar te zoeken naar "Systeemconfiguratie" in het menu Start. Zodra u het opent, gaat u naar het tabblad "Opstarten" en schakelt u de optie "Veilig opstarten" in. U kunt er ook voor kiezen om op te starten in veilige modus met netwerken, wat handig kan zijn als u een probleem met uw internetverbinding moet oplossen.

Gerelateerde artikelen

Wat is EOBD uitlezen?

Het voertuigbeheersysteem en de lezing van informatie over diverse systemen van een voertuig via een interface worden obd genoemd. Er zijn universele, merkspecifieke en professionele diagnoseapparaten.

Hoe roep je de Help functie op van een commando?

Als je in de opdrachtprompt " help " intikt, wordt een lijst van DOS-commando's gegeven, met een woordje uitleg. Voor meer informatie over een commando kan je " help commando " intikken (bv. " help assoc ") of " commando /? " (bv. Wat is command prompt in het Nederlands? De opdrachtprompt is de command-line-interface van Microsoft Windows. De opdrachtprompt maakt het mogelijk het besturingssysteem aan te spreken met tekst.

Hoe kom ik in DOS Windows 10?

Om de Opdrachtprompt te starten, klik je op Start en typ je de zoekterm Opdrachtprompt of cmd (da's immers korter). De Opdrachtprompt wordt gevonden, klik erop of druk op Enter om de Opdrachtprompt te starten. Of nog sneller: klik met de linkermuisknop op Start en kies Opdrachtprompt. Hoe kun je de harde schijf formatteren? Als u een schijf wilt formatteren met als doel een ander bestandssysteem te gebruiken, kan dat snel via Windows Verkenner. Klik met de rechtermuisknop op de schijf en selecteer Formatteren. U kunt nu kiezen tussen NTFS, FAT32 en exFAT.

Waar vind ik Systeemherstel in Windows 10?

Systeemherstel gebruiken

  1. Selecteer de knop Start en Typ Configuratiescherm in het zoekvak naast de knop Start op de taakbalk en selecteer Configuratiescherm (desktop-app) in de zoekresultaten.
  2. Zoek het Configuratiescherm voor herstelen selecteer herstel > Open Systeemherstel > volgende.

Door Clifton Gelle

Vergelijkbare artikelen

Kan ipconfig niet openen? :: Waar vind ik start uitvoeren in Windows 10?
Handige links