Huis > K > Kan Je Iets Verwijderen Op Facebook?

Kan je iets verwijderen op Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag naar het bericht en tik in de rechtsbovenhoek op . Kies Verbergen op profiel of Bericht verwijderen. Bericht verwijderen: hiermee wordt het bericht helemaal van Facebook verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat betekent beperkt op Facebook?

Als je advertentieset niet voldoende optimalisatiegebeurtenissen krijgt om uit de leerfase te komen, zie je in de kolom Weergave de tekst 'Beperkt leren' staan. Hoe kan ik een blokkade op Facebook omzeilen? De populairste en mogelijk beste methode om geblokkeerde websites zoals Facebook te openen, is door een Virtual Private Network (VPN) te gebruiken. Als je een VPN gebruikt, kun je je locatie wijzigen door verbinding te maken met een van de speciale servers die je VPN-provider te bieden heeft.

Hoe haal je kantlijn weg in word?

Er zijn verschillende manieren om marges te verwijderen in Word:
1. Klik op het tabblad Pagina-indeling en vervolgens op Marges in de groep Pagina-instelling.
2. Selecteer de gewenste margeoptie in het vervolgkeuzemenu.
3. Om uw marges aan te passen, klikt u op Aangepaste marges in het vervolgkeuzemenu Marges.
4. 4. In het venster Pagina-instelling voert u in het tabblad Marges de gewenste marges in.
5. 5. Klik op OK om uw wijzigingen toe te passen.
U kunt de marges ook verwijderen door de paginastand te wijzigen. Klik op het tabblad Pagina-indeling en vervolgens op Oriëntatie in de groep Pagina-instelling. Selecteer Liggend in het vervolgkeuzemenu om de linker- en rechtermarge te verwijderen, of selecteer Staand om de boven- en ondermarge te verwijderen. Je kunt ook vragen hoe zet ik correcties uit in word? U kunt automatische correcties in Microsoft Word uitschakelen door naar het menu "Bestand" te gaan en vervolgens "Opties" te selecteren. In de sectie "Proeflezen" klikt u op de knop "Opties voor automatische correctie". Van hieruit kunt u de opties voor "Eerste letter van zinnen met hoofdletter", "TWEE beginletters corrigeren" en "Per ongeluk gebruik van cAPS LOCK-toets corrigeren" uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Heeft opmaak toegepast verwijderen?

Opmaak van tekst wissen

  1. Selecteer de tekst die u wilt terugzetten naar de standaardopmaak.
  2. In Word: Klik in het menu Bewerken op Wissen en selecteer Opmaak wissen. In PowerPoint: Klik op het tabblad Start in de groep Lettertype op Alle opmaak wissen .
Hoe bewerk je een reactie op Instagram? Instagram-app voor Android of iPhone

Tik op (iPhone) of (Android) boven je foto of video. Tik op Bewerken. Bewerk of verwijder een bijschrift of voeg een bijschrift toe aan je bericht en tik vervolgens op Klaar (iPhone) of (Android).

Hoe VW je insta comment?

Tik onder het bericht op of tik op een opmerking. Veeg naar links op de opmerking die je wilt verwijderen (iPhone) of tik op de opmerking die je wilt verwijderen (Android). Tik op (iPhone) of op (Android). Dus, hoe zet je getagde berichten uit op instagram? Tags in Instagram verbergen

Door op foto's waarop je getagd bent te drukken, krijg je de namen te zien van de personen die erop staan. Druk vervolgens op je eigen tag. Dan krijg je de keuze de tag te verbergen en zo maak je hem ongedaan op een foto. Op dezelfde manier kan je een tag ook weer weergeven.

Waarom kan ik geen mensen taggen op insta?

Instagram-gebruikers kunnen de instellingen via hun app aanpassen. Daarvoor moeten zij naar hun tabblad voor profielinstellingen. Via het menu rechtsboven zijn instellingen te vinden. Onder privacy staan instellingen voor opmerkingen en tags.

Door Norvell Gochnour

Vergelijkbare artikelen

Hoe Word document afdrukken zonder opmerkingen? :: Hoe accepteer je alle opmerkingen in word?
Handige links