Huis > K > Kan Je Met Je Laptop Opnemen?

Kan je met je laptop opnemen?

Geluidsrecorder Windows 10 gebruiken

Je begint met opnemen door op de grote microfoonknop onderin te drukken. Je kunt de opname ook beginnen met Ctrl + R (van record). Tijdens het opnemen kun je ondertussen een vlag toevoegen aan de opname, zodat je achteraf kunt zien dat je nog iets moet editten of toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik opnemen met mijn computer?

Stap 1: Druk op de sneltoets Win + G om het in Window 10 ingebouwde schermrecorderprogramma te openen. Stap 2: Klik op de Opnameknop (of druk op de sneltoets Win + Alt + R) om te beginnen met het opnemen van uw scherm in Windows 10. Hoe maak je een schermopname op pc? Een schermopname maken met Movavi Screen Recorder

Een goede screen recorder voor Windows 10 is de Movavi Screen Recorder. Met dit programma kun je eenvoudig opnames maken en bewerken.

Wat dit betreft, hoe maak je een opname van je scherm?

Er zijn een paar manieren om een opname van uw scherm te maken. Eén manier is om het programma QuickTime Player te gebruiken dat met Mac OS X wordt meegeleverd. Hiervoor opent u QuickTime Player en kiest u Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een schermopnamevenster met opties om het hele scherm of slechts een deel ervan op te nemen. Kies de gewenste optie en klik op de knop Opnemen. De opname start onmiddellijk. Om de opname te stoppen, klikt u op de knop Stop in de menubalk of drukt u op Command-Control-Esc (Escape). De opname wordt opgeslagen als een QuickTime filmbestand.
Een andere manier om je scherm op te nemen is door gebruik te maken van de schermopnamefunctie in de Mac App Store. Deze app is een betaalde app waarmee u uw scherm kunt opnemen en de opname kunt opslaan als een QuickTime filmbestand.
Tot slot kun je een schermopnametool van derden gebruiken, zoals Camtasia, Snagit of ScreenFlow. Deze tools bieden meestal meer mogelijkheden en opties dan de ingebouwde schermopnametools, maar er zijn ook kosten aan verbonden. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een geluidsopname maken? Om een geluidsopname te maken, hebt u een microfoon, een audio-interface en een digitaal audio-werkstation (DAW) nodig. De microfoon vangt de geluidsgolven op en zet ze om in elektrische signalen. De audio-interface zet de elektrische signalen om in digitale audiosignalen. De DAW neemt de digitale audiosignalen op en slaat ze op als een digitaal audiobestand.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Wat dit betreft, hoe maak je een schermopname op je laptop windows 11?

Hoe u uw scherm opneemt in Windows 11

  1. Open de Application u wilt opnemen.
  2. Druk op Windows + G keys tegelijkertijd om de .
  3. Klik op de Capture icon vanaf de bovenkant van het scherm.
  4. In de Capture werkbalk, klik op de Mic icon om het indien nodig in of uit te schakelen.
  5. Klik nu op Start recording in de Capture werkbalk.
Trouwens, hoe kan ik opnemen? Een opname starten vanuit een gesprek
  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen. om je gesprek op te nemen.
  4. Tik op Opname stoppen. om de opname te stoppen.

Hoe kun je een livestream opnemen?

Opnemen

  1. Selecteer maken > scherm opnemenop de navigatiebalk in Stream.
  2. Controleer zo nodig de camera en microfoon van uw apparaat.
  3. Selecteer.
  4. Selecteer Delen.
  5. Wanneer u klaar bent met opnemen, gaat u terug naar het tabblad Microsoft Stream-schermrecorder in uw browser en selecteert u volgende om de opname te bekijken.
Wat dit betreft, hoe scherm opnemen met obs? Voor het maken van schermopnamen (screen recordings) van de activiteiten op je pc of Mac kies je eerst de +-knop bij Bronnen en dan Schermopnamen en dan Opname starten. Zo kun je een filmpje maken van gebeurtenissen op je beeldscherm. Met OBS Studio kun je niet alleen vanalles opnemen en lokaal op je computer opslaan.

Mensen vragen ook: kan ik mijn scherm opnemen?

Open het scherm dat je wilt vastleggen. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag. Tik onderaan op Meer opnemen. Gebruik de hulplijnen voor bijsnijden om de content te selecteren die je wilt vastleggen.

Door Phippen Garelli

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een schermopname met een Samsung? :: Welke app om gesprekken op te nemen?
Handige links