Huis > K > Kun Je Spotify Gratis Gebruiken?

Kun je Spotify gratis gebruiken?

Je krijgt een maand gratis, en daarna kost het EURO 9,99 per maand. Dan heb je een account voor één persoon, maar je kunt betaald ook kiezen voor meerdere personen (Duo, Student of Family). De voordelen van Premium zijn: Geen reclameonderbrekingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dit in overweging nemend, kan je met 2 mensen op 1 spotify account?

Spotify start met een abonnementsvorm voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Spotify Premium Duo valt tussen de twee bestaande abonnementen in. Spotify Duo is bedoeld voor twee mensen die beide staan ingeschreven op hetzelfde adres. Het nieuwe Duo-abonnement kost 12,99 euro per maand. Wat dit betreft, kun je met 2 mensen op een spotify account? Premium Duo is een voordelig abonnement voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Elk persoon in het abonnement heeft een eigen Premium-account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists.

Waarom kan ik mijn Spotify niet upgraden naar Premium?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet kunt upgraden naar Spotify Premium. Controleer eerst of je bent ingelogd op het juiste account - je kunt alleen upgraden naar het account waarop je momenteel bent ingelogd. Als je bent ingelogd op het juiste account en nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat je betaalmethode niet meer geldig is of dat er een probleem is met je betaalgegevens. Je kunt je betalingsgegevens bijwerken door naar je accountpagina te gaan en 'Kaart wijzigen of bijwerken' te selecteren. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je voor hulp contact opnemen met de ondersteuning van Spotify. Hoe kun je Spotify betalen? Spotify biedt verschillende manieren om voor hun dienst te betalen. Je kunt voor Spotify betalen met een credit- of debitcard, PayPal of door een Spotify-cadeaukaart te kopen. Als je een Spotify Premium abonnement hebt, kun je ook betalen met je mobiele telefoon.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom stopt Spotify er steeds mee?

Zorg ervoor dat de app up-to-date is. Sluit apps die je niet gebruikt af. Installeer de app opnieuw. Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen. Waarom speelt Spotify andere nummers af? Als je op een mobiel apparaat luistert en je bent niet Premium, dan kun je liedjes alleen in willekeurige volgorde afspelen. In de apps kun je dit nakijken onder Instellingen. Als je niet Premium bent staat daar een oproep om Premium te worden.

Waarom stopt Spotify na elk nummer?

De eerste reden dat uw Spotify stopt met het afspelen van muziek zonder enige waarschuwing, kan zijn dat u een aantal instellingen vergeet. "Autoplay" is een instelling die bepaalt of uw playlist nummers een voor een zal afspelen. Hoe verbind je Spotify met elkaar? Zorg ervoor dat het apparaat met de Spotify app op hetzelfde netwerk aangesloten is als uw product. Zorg ervoor dat u ingelogd bent op een Spotify Premium account in de app. *Spotify Connect is momenteel enkel verkrijgbaar in de iOS en Android versie van de Spotify app.

Hoe verwijder je een apparaat van Spotify?

Deel 1.Hoe Spotify offline-apparaten te verwijderen

  1. Stap 1. Klik op uw gebruikersnaam linksonder in de interface.
  2. Stap 2. Druk op "BEKIJK ACCOUNT" in de volgende interface.
  3. Stap 3. Zoek de optie 'Offline apparaten' in het linkervenster.
  4. Stap 4.

Door Dronski Waiters

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een vriendschapsverzoek verwijdert? :: Waaruit bestaat een goede voorbereiding op het installeren van Windows 10?
Handige links