Huis > H > Hoe Haal Je Oproepblokkering Weg?

Hoe haal je oproepblokkering weg?

1) Open de telefoon-app en ga naar Instellingen >> Oproep instellingen >> Meer instellingen/Aanvullende services (afhankelijk van je software-versie) >> Oproepen blokkeren. Staat daar iets aan? Indien ja, dan zet je het blokkeren uit en zou alles het weer moeten doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Dienovereenkomstig, waar zit oproepblokkering?

Open de telefoon-app en ga naar Instellingen - Oproep instellingen - Meer instellingen -Oproepen blokkeren. Kan geen uitgaande oproepen doen? Als je simkaart in een ander toestel werkt, dan is er een probleem met je toestel. Neem contact op met de fabrikant van je toestel of reset je toestel naar fabrieksinstellingen. Let op: Een reset kan ervoor zorgen dat bepaalde gegevens of instellingen verloren gaan.

Wat dit betreft, wat is een automatisch geweigerde oproep?

Een automatisch geweigerde oproep is een oproep die automatisch wordt geweigerd door de telefoon van de gebelde partij. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, maar gebeurt meestal wanneer de telefoon van de gebelde partij is ingesteld om oproepen van onbekende of geblokkeerde nummers automatisch te weigeren. Dienovereenkomstig, kan ik zien of een geblokkeerd contact online is? Helaas kunt u niet zien of een geblokkeerde contactpersoon online is, omdat zij uw online status niet kunnen zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je een achtergrond weg?

Ga naar Remove.bg en selecteer een foto en open deze om de achtergrond te verwijderen.

Dienovereenkomstig, wat krijg je te horen als je geblokkeerd bent?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent. Kan iemand mij anoniem bellen als ik die persoon geblokkeerd heb? Een anonieme beller of iemand met een geblokkeerd nummer verbergt zijn naam en gegevens. Word je vaak anoniem gebeld, dan zijn er manieren om de beller te ontmaskeren en hem terug te bellen of zijn nummer te blokkeren. Dit kan door contact op te nemen met je provider of door middel van speciale smartphone-apps.

Kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent?

Als iemand jouw nummer heeft geblokkeerd op zijn/haar telefoon en je naar diegene een sms stuurt dan komt die niet aan bij die persoon. Alles wat van het geblokkeerde nummer komt wordt tegengehouden. Als jij iemand hebt geblokkeerd op jouw telefoon dan kun je naar dat nummer wel gewoon sms'en. Dienovereenkomstig, hoe schakel ik fdn uit? Meestal vind je de FDN instellingen in je instellingenmenu onder 'beveiliging' o.i.d.. Je kunt het uitschakelen middels de PIN2 code.

Waarom heb ik geen netwerkverbinding?

In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Je kunt dan niet meer bellen, internetten of sms'en met je simkaart. We adviseren je om dan je toestel volledig uit te schakelen. Als je de telefoon vervolgens weer opstart, wordt er een nieuwe netwerkverbinding gemaakt.

Door Alanna Soulier

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Oproepblokkering uitschakelen? :: Welke Nintendo is geld waard?
Handige links