Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Opslaan En Opslaan Als?

Wat is het verschil tussen opslaan en opslaan als?

Het verschil tussen “Opslaan” en “Opslaan als”

Als u nu de volgende keer “Opslaan” gebruikt wordt het oudere bestand overschreven door de nu actuele versie van uw bestand. Indien u dit bestand met een andere naam of op een andere locatie wilt opslaan dan moet u gebruik maken van “Opslaan als”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dit in overweging nemend, waar is opslaan als?

De functie OpslaanAls in Word, Excel en PowerPoint is vervangen door Een kopie opslaan. Een kopie van een bestand wilt opslaan, het volgende doen: Tik op bestand > een kopie opslaan. Geef aan waar u het bestand wilt opslaan. Hoe moet je een bestand opslaan? Uw bestanden opslaan

  1. Ga naar Bestand > Opslaan als.
  2. Als u het bestand wilt opslaan in de cloud, selecteert u een van de locaties die u met uw accounts kunt openen, meld u zo nodig aan en sla het bestand vervolgens op.

Daarvan, wat is de betekenis van opslaan?

De betekenis van "opslaan" in deze context is iets permanent opslaan, meestal in een bestand of database. Dus, hoe doe je opslaan als op mac? Er zijn een paar manieren om bestanden op een Mac op te slaan. De meest gebruikelijke manier is om Command + S te gebruiken. Deze sneltoets slaat uw bestand op de huidige locatie op.
Als u uw bestand op een andere locatie wilt opslaan, kunt u de sneltoets Command + Shift + S gebruiken. Hiermee opent u een dialoogvenster Opslaan als, waarin u de locatie kunt kiezen waar u uw bestand wilt opslaan.
U kunt bestanden ook opslaan door op het menu Bestand te klikken en Opslaan te selecteren. Dit opent ook het dialoogvenster Opslaan als, waarin u de locatie kunt kiezen waar u uw bestand wilt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, waar zitten de downloads?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.
Bovendien, hoe kan ik een bestand openen? Een bestand openen

  1. Open de Verkenner en dubbelklik op het bestand, of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen.
  2. Open de Office-app waarin u het bestand hebt gemaakt en selecteer het bestand in de lijst Recent.

Daarvan, waar vind ik mijn google downloads?

Om jouw gedownloade bestanden te bekijken binnen Google Chrome in de Android App of IOS, kan je de volgende stappen even uitvoeren. Ga hiervoor naar de Google Chrome app en open in elk tabblad of scherm de instellingen. Deze kan je vinden aan de rechter bovenkant, de drie puntjes. Hoe kan je automatisch opslaan aan in Word? Vaker automatisch opslaan in Word

  1. Open Word.
  2. Klik indien nodig op Bestand.
  3. Klik op Opties en klik in het linker menu op Opslaan.
  4. Verander het aantal minuten bij 'Elke x minuten AutoHerstel-gegevens opslaan'.
  5. Zet een vinkje voor Laatste automatisch herstelde versie behouden als ik afsluit zonder op te slaan.

Dienovereenkomstig, kan document niet opslaan?

Om het probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u alle tekst in uw document selecteert en naar het klembord . Start nu Word opnieuw en open een nieuw document. Plak de inhoud van het klembord in het nieuwe document en u zou het zonder problemen moeten kunnen opslaan.

Door Abernathy Regener

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je downloaden? :: Wat is de beste register cleaner?
Handige links