Huis > H > Hoe Verander Je De Leeftijd Van Je Google Account?

Hoe verander je de leeftijd van je Google account?

geboortedatum

Je kunt ook de e-mailadressen en telefoonnummers in je account wijzigen.

  1. Log in op je Google-account.
  2. Klik onder Persoonlijke informatie op de informatie die je wilt wijzigen.
  3. Volg de stappen op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe verwijder je Familiebeheer?

Meld je als familiemanager aan en ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Selecteer het volwassen familielid. Selecteer Verwijderen uit familie. Hoe zet je Ouderlijk toezicht uit op PS4? Ga op je PS4-console naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Het kan zijn dat je het wachtwoord van je account opnieuw moet invoeren. Selecteer het account van het kind waarvoor je beperkingen wilt instellen en selecteer een functie die je wilt aanpassen.

Vervolgens, hoe zet je je tijdslimiet uit?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw tijdslimiet uit te schakelen. Eén manier is om naar je accountinstellingen te gaan en de instelling "tijdslimiet" uit te zetten. Een andere manier is om naar het instellingenmenu van het spel te gaan en de instelling "tijdslimiet" uit te zetten. Tot slot kun je "tijdslimiet" typen in de console van het spel en op "enter" drukken om de tijdslimiet uit te schakelen. Dit in overweging nemend, hoe gebruik je ouderlijk toezicht? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u ouderlijk toezicht kunt gebruiken. Eén manier is het instellen van een aparte gebruikersaccount voor uw kind op de computer. Dit account kan dan worden beperkt zodat uw kind alleen toegang heeft tot bepaalde websites en programma's.
Een andere manier om ouderlijk toezicht te gebruiken is het installeren van software waarmee u kunt bepalen wat uw kind op de computer kan bekijken. Dit soort software kan worden ingesteld om bepaalde websites en programma's te blokkeren, of om alleen bepaalde websites en programma's toe te staan.
Tot slot kunt u ook gebruik maken van het ingebouwde ouderlijk toezicht in sommige besturingssystemen, zoals Windows en Mac OS X. Met dit toezicht kunt u beperken wat uw kind op de computer mag doen, zoals de toegang tot bepaalde websites en programma's beperken.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe kun je je schermtijd zien Samsung?

Schermtijd op Samsung en Android inzien

  1. Open de instellingen op je telefoon.
  2. Ga naar Digitaal welzijn en ouderlijk toezicht.
  3. Hier zie je een overzicht van hoeveel je je telefoon gebruikt.
Hoe verwijder je schermtijd op iPhone? Schermtijd kun je eenvoudig uitschakelen via Instellingen ▸ Schermtijd ▸ Schakel schermtijd uit. Als de optie is beveiligd met een code moet je deze eerst invullen.

Dienovereenkomstig, hoeveel schermtijd volwassenen?

Voor degenen die op een computer werken, is het beperken van de schermtijd na het werk extra belangrijk. Probeer je te houden aan maximaal 2 uur beeldschermtijd per dag. Dit is inclusief tv-kijken en gamen. Men kan zich ook afvragen: wat is een normale schermtijd? De aanbevolen schermtijd is maximaal 1 uur per dag, ongeveer 15 minuten per keer (maximaal 4 momenten per dag).

Mensen vragen ook: welke app om schermtijd te beperken?

Family Link gebruiken op Android

Op Android perk je het appgebruik van kinderen in vanuit de 'Family Link'-app. Soms staat deze al op je toestel geïnstalleerd. Zo niet, dan download je hem in Google Play. In 'Family Link' kun je een kind selecteren en vervolgens kiezen voor 'Daily Limit'.

Door Lars

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud moet je zijn voor Family Link? :: Hoe kan je ouderlijk toezicht omzeilen?
Handige links