Huis > H > Hoeveel Uur Heb Ik Op De Ps4 Gezeten?

Hoeveel uur heb ik op de PS4 gezeten?

Je kunt controleren hoelang je kind die dag heeft gespeeld. Als je de gegevens voor elk kind wilt zien, selecteer je (Instellingen) > [Ouderlijk toezicht/Familiebeheer] > [Familiebeheer]. Kinderen kunnen in de volgende schermen zien hoeveel speeltijd ze hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat is schermbeveiliging op PS4?

Een schermbeveiliging of screen saver is een voorziening in een computer die ervoor zorgt dat het beeld dat op het beeldscherm wordt vertoond na een bepaalde tijd van inactiviteit regelmatig van positie zal veranderen. Hoe zet je een tijdslot op de PS4? Ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer> Familiebeheer en selecteer het kinderaccount. Selecteer een Tijdzone en vervolgens Speeltijdinstellingen. Selecteer Opslaan om de ingestelde beperkingen toe te passen.

Waarom kan ik geen apps installeren?

Als je problemen hebt met het installeren van apps, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Probeer vervolgens uw apparaat opnieuw op te starten en het opnieuw te proberen. Als dat niet werkt, probeer dan de cache en gegevens van de Google Play Store-app te wissen. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u mogelijk contact opnemen met de fabrikant van uw apparaat of uw provider voor hulp. Je kunt ook vragen waarom kan ik niks downloaden op play store? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niets kunt downloaden van de Google Play Store. Een reden zou kunnen zijn dat je een zeer trage internetverbinding hebt. Een andere reden kan zijn dat u onvoldoende opslagruimte op uw apparaat hebt. Tot slot is het mogelijk dat uw Google Play Store-account niet correct is ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent je apparaat is niet compatibel met deze versie?

Wanneer u de website van Google Play gebruikt, wordt een apparaat grijs weergegeven als het niet werkt met de app die u probeert te installeren. Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat. Waarom werkt delen met gezin niet? Controleer uw instellingen voor 'Delen met gezin' Zorg ervoor dat u dezelfde Apple ID gebruikt voor 'Delen met gezin' en 'Media en aankopen'. En zorg ervoor dat het delen van aankopen is ingeschakeld. Vraag vervolgens aan de gezinsleden om hun instellingen ook te controleren.

Trouwens, hoe schakel je vraag om te kopen uit?

Als je een gekocht in-app-item niet hebt gekregen, sluit je de app of game die je gebruikt en start je deze opnieuw op.

  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Apps of Apps beheren (afhankelijk van je apparaat kan dit afwijken).
  3. Tik op de app die je hebt gebruikt om je in-app-aankoop te doen.
  4. Tik op Gedwongen stoppen.
Hoe zet je toestemming voor apps uit? Dat kan op 2 manieren:
  1. Machtigingen per app. Ga naar Instellingen -> Apps en tik op een app. Tik op het kopje machtigingen. Daar zie je de zogenoemde rechtengroepen, die aan- en uitstaan.
  2. Apps per rechtengroep. Ga weer naar Instellingen -> Apps en tik op het tandwieltje rechtsboven. Kies voor App-machtigingen.

Kan de content niet gebruiken PS4?

Selecteer (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Licenties herstellen]. Als content die je hebt gedownload vanuit PlayStation™Store of toegevoegde content niet kan worden gestart, kun je het probleem mogelijk hiermee oplossen.

Door Thorstein

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je tijdslimiet aan? :: Hoe zet je een PS4 terug naar fabrieksinstellingen?
Handige links