Huis > W > Wat Is Cache Outlook?

Wat is cache Outlook?

De Exchange modus met cache is de standaardinstelling wanneer u een Exchange of Microsoft 365 account toevoegt. Het is raadzaam altijd de modus Exchange cache te gebruiken met een Exchange of Microsoft 365 account. Outlook.com-accounts worden standaard in de cache Exchange modus en kunnen niet worden gewijzigd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, wat betekent cache verlopen?

De Office-documentencache bevat de bestanden die Office gebruikt om ervoor te zorgen dat uw wijzigingen worden opgeslagen in de cloud. Als u Office gebruikt met andere apps in de cloud, synchroniseren de apps soms niet correct voordat u Office sluit. Hierdoor de Office-documentencache worden beschadigd. Dienovereenkomstig, wat betekent uploaden is geblokkeerd? Als u een foutbericht krijgt met de mededeling Upload geblokkeerd, Aanmelden om dit bestand op te slaan of Kopie opslaan, moet u mogelijk verwijderen en opnieuw verbinding maken OneDrive OneDrive. Klik in de Office app die u gebruikt (zoals Word, Excel of PowerPoint) op Bestand.

Hoe zet ik OneDrive uit?

Om Microsoft OneDrive uit te schakelen, opent u de OneDrive-app en klikt u op het OneDrive-pictogram in het meldingsgebied van de taakbalk. Klik vervolgens op "Instellingen". Klik in het venster Instellingen op het tabblad "Account" en klik op "Deze pc ontkoppelen." Waarom synchroniseert OneDrive niet? OneDrive kan om verschillende redenen niet synchroniseren. Eén reden kan zijn dat het bestand te groot is om te synchroniseren. Een andere reden kan zijn dat het bestand is geopend in een ander programma en niet kan worden gesynchroniseerd. OneDrive kan ook niet synchroniseren als er niet genoeg vrije ruimte is op uw apparaat. Ten slotte kan OneDrive niet synchroniseren als u niet verbonden bent met het internet of als uw verbinding onstabiel is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in mijn Outlook account?

Om u aan te melden bij Outlook.com, gaat u naar de aanmeldingspagina. U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Wis het vakje Aanmelden blijven op de pagina Wachtwoord invoeren. Selecteer Aanmelden om uw wachtwoord in te voeren.

En nog een vraag, waarom is mijn onedrive geblokkeerd?

Uw OneDrive-account wordt geblokkeerd als u zich 12 maanden niet aanmeldt bij uw OneDrive-account of als u de opslaglimiet overschrijdt, zelfs als u de andere Microsoft-services gebruikt. Bovendien, wat is microsoft office upload center? Met Microsoft Office Upload center kunt u bijhouden hoe het uploaden vordert en of bestanden uw aandacht nodig hebben.

Wat gebeurt er als ik OneDrive verwijder?

OneDrive meldt u dat bestanden niet meer worden gesynchroniseerd en dat lokale bestanden beschikbaar blijven, online bestanden worden verwijderd. Als u wilt doorgaan en snapt dat online bestanden verloren gaan klik op Account ontkoppelen. Wat als mijn OneDrive vol is? Tijdelijke oplossing. Gebruik het hulpprogramma voor het opschonen van schijven (Start > Schijfopruiming in Windows of Optimaliseer de opslag in Mac) om de werkruimte voor OneDrive vrij te maken. Verplaats uw bestanden naar de OneDrive-map.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik me afmelden bij onedrive op telefoon?

Schakelen tussen accounts

Tip: U kunt maar één persoonlijk account toevoegen aan de OneDrive-app. Als u een ander persoonlijk account wilt openen, gaat u naar Instellingen, tikt u op uw accountnaam en op Afmelden, en meldt u zich aan met het account dat u wilt gebruiken.

Door Simpkins

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseer ik OneDrive? :: Hoe beveilig je account?
Handige links