Huis > W > Wat Is Er Aan De Hand Met Outlook?

Wat is er aan de hand met Outlook?

Als er problemen zijn met het openen van Outlook.com, kunt u de status van Microsoft Office Online-services bekijken op de servicestatusportal. Lees hoe u problemen bij het verzenden of ontvangen van e-mail kunt oplossen Problemen met Outlook.com-e-mailsynchronisatie oplossen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Kan niet meer op mijn mail?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed. Bovendien, hoe kan ik mijn outlook herstellen? Een profiel herstellen in Outlook 2010, Outlook 2013 of Outlook 2016

  1. In Outlook 2010, Outlook 2013 of Outlook 2016 kiest u Bestand .
  2. Kies Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  3. Kies uw account (profiel) op het tabblad E-mail en kies vervolgens Herstellen.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn outlook updaten?

Er zijn een paar manieren om Microsoft Outlook bij te werken:
1. Controleer of er updates zijn in de Office Store: Open Outlook en ga vervolgens naar Bestand > Office-account > Update-opties > Nu bijwerken.
2. Automatische updates voor Office 365 inschakelen: Ga naar Bestand > Opties > Algemeen, en kies onder Office Updates voor Opties bijwerken > Nu bijwerken.
3. Outlook handmatig bijwerken: Ga naar Bestand > Office-account > Over Outlook, en selecteer onder Versie, Updateopties > Nu bijwerken. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn mails weer binnen? Er zijn een paar manieren om je mails weer binnen te krijgen:
1. Controleer de logboeken van uw mailserver om te zien of er fouten zijn die zouden verklaren waarom uw mails niet worden afgeleverd.
2. Als u een mailservice van derden gebruikt (zoals Gmail of Yahoo!), controleer dan hun respectieve websites of neem contact op met hun klantenondersteuning om te zien of er bekende problemen zijn met het afleveren van mails.
3. Zorg ervoor dat het e-mailadres waarnaar u mails stuurt correct is en dat er geen typefouten in staan.
4. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen contact op te nemen met de beheerder van uw mailserver of uw ISP (internet service provider) voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je je hand in 3D tekenen?

Aan de slag is het tekenen van een hand met een potlood en een zwarte stift. Je hebt een 3D hand. Je bent klaar als je de potloodlijnen weggumt.

Waarom werkt Outlook niet meer op Android?

De Outlook-app loopt vast

Als de mobiele Outlook-app bij het openen vastloopt, wist u de cache van de browser op uw apparaat. Vervolgens verwijdert u de app en installeert u deze opnieuw.
Waarom blijft mijn mail in postvak uit staan? Als een bericht in het Postvak UIT blijft staan, is dit meestal omdat het bericht een grote bijlage heeft. Klik op VERZENDEN/ONTVANGEN > Offline werken. Klik in het navigatiedeelvenster op Postvak UIT.

Mensen vragen ook: waarom krijg ik geen mail meer op mijn telefoon?

Je kunt het volgende doen: Controleer of je de gebruikersnaam en het wachtwoord correct hebt opgegeven. Als je authenticatie in twee stappen gebruikt, moet je misschien inloggen met een app-wachtwoord in plaats van je gewone wachtwoord. Als je nog steeds niet kunt inloggen, volg je deze stappen voor probleemoplossing. Je kunt ook vragen waar vind ik mijn account in de mail? E-mail ontbreekt

  1. Ga naar Start. en open Mail.
  2. Kies. onderaan het linkernavigatiedeelvenster.
  3. Selecteer Accounts beheren en selecteer uw e-mailaccount.
  4. Selecteer synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen.
  5. Als u oudere berichten wilt zien, kiest u onder E-mail downloaden de optie elk tijdstip.

Hoe krijg ik mijn oude Outlook weer terug?

Hoe repareert u Outlook

  1. Installeer de Recovery Toolbox for Outlook in Windows.
  2. Start de Recovery Toolbox for Outlook op.
  3. Selecteer een PST-bestand op de eerste pagina van het programma.
  4. Selecteer de modus “Herstelmodus” (Recovery mode).
  5. Bekijk de inhoud van het PST-bestand.

Door McLaurin

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Outlook opnieuw installeren? :: Wat is e-mail organiseren per thread?
Handige links