Huis > W > Wat Zijn App Machtigingen?

Wat zijn app machtigingen?

Denk aan toegang tot je camera of tot je opslag. Dat is nodig om bepaalde functies te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan toegang tot je microfoon om gesproken berichten op te slaan, toegang tot je locatie om een hardloopsessie bij te houden en toegang tot je opslag om data op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Vervolgens, hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Welke apps kunnen meekijken? Door bij de instellingen op je telefoon naar 'Privacy' of 'Machtigingen' te gaan, zie je welke apps toegang hebben tot je microfoon en kun je het eventueel uitschakelen.

Waarom heeft Samsung Health toegang tot mijn telefoon nodig?

De Samsung Health app heeft toegang tot uw telefoon nodig om uw activiteiten te volgen en u gepersonaliseerde gezondheids- en fitnessinformatie te geven. De app gebruikt sensoren in uw telefoon om uw activiteit bij te houden en heeft toegang tot de gegevens van uw telefoon nodig om u aangepaste informatie over uw gezondheid en fitness te geven. Welke machtigingen heeft Google nodig? Van de website van Google Developers:
"Als u OAuth 2.0 gebruikt om machtigingen van gebruikers te vragen, moet u de machtigingen die uw app nodig heeft opgeven met behulp van de scope-parameter. De machtigingen worden doorgegeven als een door spaties gescheiden tekenreeks. Bijvoorbeeld, als uw app de mogelijkheid nodig heeft om Google Drive bestanden te maken en te bekijken en om de namen van de contacten van de gebruiker te kennen, zou u de volgende scope specificeren:
https://www.googleapis.com/auth/drive.file https://www.googleapis.com/auth/contacts.readonly"

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Dus, hoe app toegang geven tot locatie?

Nagaan welke apps de locatie van uw telefoon gebruiken

  1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Locatie en houd vast.
  3. Tik op Locatierechten voor apps.
  4. Onder Altijd toegestaan, Alleen toegestaan tijdens gebruik en Niet toegestaan staan de apps die de locatie van je telefoon kunnen gebruiken.
Waar vind ik beeldscherminstellingen? De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.
  1. Selecteer Start > Instellingen > System> Display.
  2. Als je de grootte van tekst en apps wilt wijzigen, gebruik je een optie in de vervolgkeuzelijst onder Schaal en lay-out.

Bovendien, waar vind ik instellingen op mijn iphone?

In de Instellingen-app kun je iPhone-instellingen zoeken die je wilt aanpassen, zoals je toegangscode en geluiden voor meldingen.

  1. Tik op 'Instellingen' in het beginscherm (of in de appbibliotheek).
  2. Veeg omlaag om het zoekveld weer te geven en typ een term, bijvoorbeeld "iCloud". Tik vervolgens op een instelling.
Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon? Om een icoon op je telefoon te krijgen, moet je eerst een beeld van het icoon hebben. Je kunt dit beeld op verschillende manieren krijgen, bijvoorbeeld door het te downloaden van het internet of door het te maken met een programma zoals Photoshop. Als je het beeld hebt, kun je het in verschillende formaten opslaan, bijvoorbeeld als PNG- of JPEG-bestand.
Vervolgens moet je het beeld naar je telefoon overzetten. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een USB-kabel of via Bluetooth. Als het beeld op je telefoon staat, kun je het gebruiken als icoon door het te selecteren in de instellingen van je telefoon.

Je kunt ook vragen kan je telefoon afgeluisterd worden?

Ja, dat is mogelijk. Als iemand toegang heeft tot uw telefoonlijn of uw mobiele telefoon, dan kan die persoon uw telefoongesprekken afluisteren.

Door Bullion

Vergelijkbare artikelen

Kan je telefoon horen wat je zegt? :: Hoe kan ik een app installeren?
Handige links