Huis > W > Wat Is De App Current?

Wat is de app Current?

Currents geeft gebruikers toegang tot nieuwe functies, waaronder aangepaste bedrijfsstreams, ontdekking van content en routing via hashtags.

Lees verder

Welke apps kun je verwijderen Windows 10?

Klik op Instellingen in het menu. In de Windows-instellingen, klik op Apps. Klik in het linker menu op Apps en onderdelen. Hier kunt u onnodige apps verwijderen. Wat is Windows bloatware? Bloatware is overbodige software op een computer, smartphone of tablet. Soms wordt bloatware ook wel 'fatware' genoemd. Kenmerkend van bloatware is dat de software vaak is of wordt geïnstalleerd, zonder dat de gebruiker zich hier bewust van is. Bij een programma dat je echt nodig hebt, wordt dan bloatware toegevoegd.

Wat dit betreft, wat is bloatware free?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. In het algemeen verwijst bloatware-vrij naar een apparaat of programma dat niet wordt geleverd met veel vooraf geïnstalleerde apps of functies die de gebruiker misschien niet wil of nodig heeft. Dit kan vooral nuttig zijn voor apparaten met beperkte opslagruimte, zoals smartphones. Sommige mensen gebruiken de term ook om te verwijzen naar software die vrij is van rommel en gemakkelijk te gebruiken. Wat is HP Energy Star? HPE Energy Star is een energiebeheerfunctie die beschikbaar is op bepaalde HPE ProLiant servers en waarmee de server automatisch wordt uitgeschakeld wanneer hij niet wordt gebruikt en weer wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is. Dit kan helpen de energiekosten te verlagen en de efficiëntie van de server te verbeteren.

Hoe kan ik een icoon verwijderen?

Houd het pictogram ingedrukt en sleep het naar het menu "Verwijderen" met een prullenbakpictogram om een ​​pictogram op Android onmiddellijk te verwijderen. Hoe verwijder je een app op je telefoon? App verwijderen van Android-apparaat

  1. Tik op de app Play Store.
  2. Tik linksboven op het pictogram met de drie streepjes.
  3. Een menu opent. Tik hierin op Mijn apps en games.
  4. Er opent een lijst met apps die op het apparaat staan. Tik op Geïnstalleerd.
  5. Tik op de app die u wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen > OK.

Hoe kan ik mijn Samsung account verwijderen?



Voor meer informatie ga je naar het Helpcentrum van Nexus.

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden en accounts.
  3. Tik onder Accounts voor op het account dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op Account verwijderen.
Daarvan, waar vind ik mijn programma's in windows 11? Klik in Windows 11 op de Startknop > Alle apps. De meest gebruikte programma's staan bovenaan het Startmenu en daaronder staat een alfabetische lijst met alle programma's die op de pc staan. Gebruik de schuifbalk rechts van de apps, of het scrolwiel van de muis om af te dalen in de lijst.

Waar vind ik Startmenu?

U kunt het Startmenu met al uw apps, instellingen en bestanden op een van de volgende manieren openen:

  1. Selecteer het pictogram Start in het midden of aan de linkerkant van de taakbalk. Opmerking: De instellingen van de taakbalk bepalen waar de taakbalk zich bevindt.
  2. Druk op Windows logotoets op het toetsenbord.

Door Ragen Sandercock

Wat doet defragmentatie? :: Welke Samsung apps zijn overbodig?
Handige links