Huis > H > Hoe Zoek Ik Iemand Die Overleden Is?

Hoe zoek ik iemand die overleden is?

Het Centrum voor familiegeschiedenis CBG beheert het Nationaal Register Overledenen. U kunt een uittreksel uit het NRO aanvragen bij het CBG. U mag de gegevens alleen gebruiken voor historisch onderzoek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Wie is er overleden vandaag 2021?

Zij overleden in 2021: van prins Philip tot François Boulangé en Peter R. de Vries

  • 14 januari: Siegfried Fischbacher (81)
  • 23 januari: Larry King (87)
  • 29 maart: Bibian Mentel (48)
  • 9 april: Prins Philip (99)
  • 16 april: Heinze Bakker (79)
  • 19 april: Willy van der Kuijlen (74)
  • 29 april: Hans van Baalen (60)
Bovendien, is overlijdensregister openbaar? Het overlijden van iedere persoon in Nederland wordt opgenomen in de registers van de Burgerlijke Stand. En wel oin het register van overlijden. Die registers zijn openbaar, wat betekent dat men een uittreksel kan krijgen.

Men kan zich ook afvragen: wie is er vandaag overleden 2022?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder meer informatie. Vraagt u wie er vandaag in het jaar 2022 is overleden? Zo ja, dan is er geen manier om dit te weten zonder verdere informatie. Als u vraagt wie er vandaag, 1 januari 2022, is overleden, dan is het antwoord niemand, want het is pas 1 januari 2022. Wat zeg je tegen iemand die is overleden? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van iemands geloof en religie. Sommige mensen zeggen een gebed op voor de overledene, terwijl anderen gewoon hun medeleven betuigen aan de familie.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wie is er vandaag dood?

Uw zoekresultaten

  • Jozsef Hell. 87 Jaar. Drongen. Overleden 30/05/2022.
  • Daniel MARCHAL. 60 Jaar. Floriffoux. Overleden 18/05/2022.
  • Willy MASSAUX. 84 Jaar. Belgrade.
  • Venise Mathot. 73 Jaar. Waremme.
  • Josette MAUHIN. 93 Jaar. Jalhay.
  • Gabrielle Saint-Hubert. 93 Jaar. Assesse.
  • Gaspard SCHYNS. 87 Jaar. Battice.
  • Lucienne BOLLEN. 88 Jaar. Herk-De-Stad.
Waar vind ik oude overlijdensberichten? Op de website Mensenlinq.nl vind je overlijdensberichten uit heel Nederland. Deze worden hier verzameld en bewaard. Via deze website kom je er dus snel achter of iemand overleden is. Tenminste, als daarvan een rouwbericht is geplaatst.

Welk bekend persoon is overleden?

Overleden bekende artiesten, muzikanten en zangers zijn onder andere: Charlie Parker, John Coltrane, Elvis Presley, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morisson, Keith Moon, Sid Vicious, Bon Scott, Kurt Cobain, Townes van Zandt, Herman Brood en Amy Winehouse. Dienovereenkomstig, hoever gaat mensenlinq terug? Voor iedereen die meer wil weten over het onderwerp overlijden en wat daar bij komt kijken, is Mensenlinq de plek om verhalen, informatie en praktische zaken te lezen. Van alle online bezoekers is 55% nieuwsgierig wie er in zijn of haar regio overleden is. Hiervan komt 70% terug en zijn 30% nieuwe bezoekers.

Dienovereenkomstig, waar kan ik vinden waar iemand begraven is?

Nee, er is geen landelijk register wie waar begraven of gecremeerd is. Er zijn wel sites die inventariseren wie op bepaalde begraafplaatsen begraven zijn. Zulke sites zijn bijvoorbeeld www.online-begraafplaatsen.nl en graftombe.nl. Er zijn ook begraafplaatsen waar men op de eigen site kan zoeken wie daar begraven zijn.

Door Chapel

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik iemand die overleden is in Belgie? :: Wat is GPU geheugen?
Handige links