Huis > W > Wat Zet Samsung Switch Over?

Wat zet Samsung switch over?

Gebruik de Smart Switch-app om foto's, contacten, berichten, bestanden en belangrijke gegevens over te zetten naar een nieuw apparaat. Smart Switch verplaatst al je gegevens, inclusief de instellingen van je toestel naar je nieuwe telefoon. Je pakt je nieuwe apparaat op en gaat verder waar je gebleven was.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter Nintendo Switch of Nintendo Switch Lite?

De reguliere Switch heeft een langere batterijduur en kan zowel op de televisie als onderweg gebruikt worden. De Switch lite is bedoeld voor draagbaar entertainment, maar is ook een stuk goedkoper en heeft een hip design.

Hoe data overzetten Android?

Op je oude telefoon:

  1. Open de Google Drive-app en log in met je Google account.
  2. Tik op blauwe plusje onderin en tik op 'Uploaden'.
  3. Kies de bestanden die je wilt overzetten.
  4. Als je het scherm langer ingedrukt houdt, kun je meerdere items tegelijk selecteren.
Dit in overweging nemend, hoe zet ik mijn telefoon over? Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.
  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Waarom kan ik Smart Switch niet installeren?

Smart Switch is een hulpprogramma waarmee gebruikers gegevens kunnen overbrengen tussen twee apparaten. Het is niet beschikbaar voor installatie op alle apparaten. De minimale systeemvereisten voor Smart Switch zijn:
- Een pc met Windows 7 of hoger
- Een Mac met OS X 10.9 of hoger
- Een compatibel Android-apparaat met Android 4.0 of hoger
Als uw apparaat niet aan de minimale systeemvereisten voldoet, kunt u Smart Switch niet installeren. Daarvan, hoe zet je whatsapp berichten over op een andere mobiel? Er zijn een paar manieren om WhatsApp-berichten over te brengen naar een andere mobiele telefoon. Eén manier is om de ingebouwde back-up- en herstelfunctie van WhatsApp te gebruiken. Hiermee maak je een back-up van je WhatsApp-berichten op je Google Drive-account (als je die hebt) en kun je ze vervolgens herstellen op je nieuwe telefoon. Een andere manier is het gebruik van een app van derden zoals WhatsApp Transfer, waarmee je je WhatsApp-berichten van de ene naar de andere telefoon kunt overbrengen zonder Google Drive te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Dienovereenkomstig, hoe lang duurt gegevens overzetten via smart switch?

Had je eerst een iPhone en ga je nu toch over naar Android? Geen probleem. Met de Smart Switch-kabel koppel je beide apparaten aan elkaar, om in een handomdraai al je data over te zetten. Alles wordt overgezet. Wat staat er op je Samsung account? Met een Samsung account heb je toegang tot allerlei Samsung diensten, zoals de MySamsung community, diverse apps via de Galaxy Apps store en andere Samsung diensten zoals het updaten van je toestel. Heb je al een Samsung account, stel deze dan in via het Instellingen menu.

Men kan zich ook afvragen: wat heb je aan bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen. Vervolgens, hoe gegevens overzetten via nfc? Plaats de NFC-detectiezones van beide apparaten dicht bij elkaar waarna u bestanden en andere gegevens snel kunt overzetten tussen de twee apparaten waarop NFC is ingeschakeld. NFC gebruiken om gegevens te verzenden: Open Instellingen, tik vervolgens op Apparaatverbinding en schakel NFC en Huawei Beam in.

Men kan zich ook afvragen: wat is nfc op samsung?

Near-Field Communication (NFC) is een ingebouwde functie voor het overbrengen van informatie (zoals bestanden) tussen twee smartphones op korte afstand. Deze functie maakt ook snelle contactloze betalingen en het delen van apps mogelijk en wordt tegenwoordig door de meeste telefoons ondersteund.

Door Moersch

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je apps over op nieuwe telefoon Samsung? :: Wie heeft er een betere camera Samsung of iPhone?
Handige links