Huis > I > Is Paf Een Nederlands Woord?

Is Paf een Nederlands woord?

1) Geluid 2) Getroffen 3) Klanknabootsing 4) Klap 5) Knal van een vuurwapen 6) Ontdaan 7) Onthutst 8) Ontsteld 9) Ontzet 10) Opgeblazen 11) Overbluft 12) Perplex 13) Pof

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je het woord aldus?

De minister zei dat we meer moeten bezuinigen.

Wat betekent afkerig zijn van?

een afkeer van, een sterke weerzin tegen iets hebbende: afkerig zijn van tabak ; — iem. van iets afkerig maken, hem een tegenzin daarvoor inboezemen ; — niet afkerig zijn van iets, b.v. een huwelijk, een denkbeeld, een glaasje, er wel voor voelen, van houden ; ook : van iem. Wat is een beroep doen op? Gebruikelijk in de standaardtaal is de uitdrukking een beroep doen op iets of iemand ('de steun van iemand of iets inroepen'). (1) De politie heeft een beroep gedaan op de brandweer. (2) We moeten een beroep doen op uw begrip.

Wat is bestand zijn tegen?

De weerstand is een maat voor de weerstand tegen de stroom in een elektrisch circuit. Hoe hoger de weerstand, hoe moeilijker het is om stroom te laten lopen. De weerstand wordt gemeten in ohm. Trouwens, wat betekent zich het hoofd breken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het voor interpretatie vatbaar is. In het algemeen kan iemands hoofd breken betekenen dat hij ergens heel hard over nadenkt of iets probeert uit te zoeken. Het kan ook verwijzen naar een risico nemen of iets moeilijks doen.

Gerelateerde artikelen

Kan je in Word 1 woord meerdere keren vervangen?

Typ op de tweede regel het woord waarnaar u wilt zoeken. Er kunnen meerdere woorden tegelijk worden vervangen. U kunt meer dan één optie toepassen.

Je kunt ook vragen wat betekent kreeg vat op?

D.w.z. (niet) te pakken kunnen krijgen; (geen) invloed hebben op. Vat beteekent hier plaats of gelegenheid om iemand of iets aan te vatten, in welken zin het voorkomt in Rein. Wat betekent de uitdrukking op de hoogte zijn? weten; op de hoogte zijn.

Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van betwisten?

betwisten - Werkwoord 1. (ov) iemand iets ~ iemand het recht op iets of de juistheid van iets trachten te ontzeggen ♢ De twee landen betwisten al geruime tijd het bezit van dit kleine stukje grond. 2. de onjuistheid betogen of het tegendeel staande houden van, aanvechten, tegenspreken... Daarvan, wat betekent er lak aan hebben? Wie ergens lak aan heeft, trekt zich er niets van aan. 'Ik heb lak aan hun kritiek' betekent dus: het kan me niet schelen wat zij aan te merken hebben. Lak is volgens het Etymologisch Woordenboek van het Nederlands (EWN) vermoedelijk hetzelfde lak als in bijvoorbeeld autolak en nagellak ('verfstof ter afdekking').

Trouwens, wat betekent op je hoede zijn?

Spreekwoorden 'op zijn hoede zijn'

in dat gezelschap was hij op zijn hoede: hij vertrouwde die mensen niet helemaal en was daarom erg voorzichtig met wat hij zei en deed.

Door Thevenot

Vergelijkbare artikelen

Wat voor soort banen zijn er? :: Wat is een zeldzame speler FIFA 21?
Handige links