Huis > H > Hoe Kan Je Paginanummer Laten Beginnen Op Pagina 2?

Hoe kan je paginanummer laten beginnen op pagina 2?

Als alle paginanummers zijn verwijderd, ga naar Invoegen > Koptekst en voettekst en selecteer Andere pagina's aan de linkerkant. Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies een nummer positie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Hoe krijg je pagina 1 uit Excel?

Klik op het werkblad dat wordt weergegeven met een bladachtergrond. Zorg ervoor dat er slechts één werkblad is geselecteerd. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Achtergrond verwijderen. Achtergrond verwijderen is alleen beschikbaar als een werkblad een bladachtergrond heeft. Kan voettekst niet bewerken Excel? Klik op het grafiekblad of de grafiek waaraan u een kop- of voettekstelement wilt toevoegen of wijzigen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Koptekst en voettekst. Het dialoogvenster Pagina-instelling wordt weergegeven. Klik op Aangepaste koptekst of op Aangepaste voettekst.

Dienovereenkomstig, hoe laat je paginanummering doorlopen?

Om de paginanummering voort te zetten, moet u deze stappen volgen:
1. Open het document dat u wilt nummeren.
2. Klik op het tabblad Invoegen.
3. Klik in de sectie "Koptekst & Voettekst" op het pictogram Paginanummer.
4. Er verschijnt een keuzemenu. Selecteer de optie "Doorgaan vanuit vorige sectie".
5. De paginanummering gaat door vanaf de vorige sectie. Daarvan, waar begin je met paginanummering? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke eisen van het document. Enkele algemene richtlijnen die nuttig kunnen zijn, zijn dat de paginanummering begint op de eerste pagina van het document (meestal de titelpagina), of op de eerste pagina van de hoofdtekst van het document. In het algemeen is het ook raadzaam de pagina's in het hele document doorlopend te nummeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Waarom kloppen mijn paginanummers niet?

Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer en klik vervolgens op Paginanummer. Kies de positie en uitlijning van de paginanummers. Als u geen paginanummer op de eerste pagina wilt weergeven, schakelt u de optie Nummer op eerste pagina uit. Hoe pagina's verwisselen in Word? Klik met de rechtermuisknop om een pagina te verplaatsen

Klik in de paginasorteerder met de rechtermuisknop op het paginanummer dat u wilt verplaatsen en klik vervolgens in het snelmenu op Pagina verplaatsen. Selecteer de 3D-opties in het dialoogvenster Pagina verplaatsen en klik op OK.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik het afdrukbereik in excel?

Een of meer afdrukgebieden instellen

  1. Selecteer in het werkblad de cellen die u wilt definiëren als het afdrukgebied.
  2. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Afdrukgebieden klik vervolgens op Afdrukgebied instellen.
Kan Pagina-einde niet veranderen Excel? Klik in het menu Beeld op Pagina-onderbrekingsvoorbeeld. en sleep de lijn van het pagina-einde naar een nieuwe plaats. Opmerking: Wanneer u een automatisch pagina-einde verplaatst, verandert dit in een handmatig pagina-einde. Handmatige pagina-einden worden niet automatisch aangepast.

Hoe verwijder je een blad in Excel?

Klik op het tabblad Start in de groep Cellen op de pijl naast Verwijderen en klik op Blad verwijderen. Tip: U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op de bladtab van een geselecteerd werkblad dat u wilt verwijderen en vervolgens op Verwijderen klikken.

Door Cecile Lybarger

Vergelijkbare artikelen

Kan koptekst niet bewerken? :: Waar moet pagina nummering?
Handige links