Huis > H > Hoe Moet Je Winzip Gebruiken?

Hoe moet je WinZip gebruiken?

Maak een zip bestand met WinZip

  • Open WinZip.
  • Zoek en selecteer in het deelvenster Bestanden om vanaf uw PC, netwerk of cloud services, zip bestanden te maken.
  • Klik op Toevoegen aan zip.
  • Klik in het deelvenster Acties op Opslaan als.
  • Kies om uw zip bestand op te slaan een lokale, netwerk- of cloud-locatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, hoe duur is winzip?

With a free 20-day trial and an annual subscription for just $7.99 USD, get the full power of WinZip on any Windows 10 PC, tablet or phone with WinZip Universal. Heb ik WinZip nodig? WinZip is overigens geen gratis software, maar kan als trial gebruikt worden. Doorgaans heb je WinZip ook helemaal niet nodig. Zo nodig is het gratis alternatief 7-Zip of eventueel PeaZip te gebruiken.

Trouwens, hoe kom ik van winzip af?

Er zijn een paar manieren om WinZip te verwijderen:
1. De gemakkelijkste manier is om de uninstaller te gebruiken die bij het programma geleverd is. Open hiervoor het menu Start en navigeer naar de map Programma's, open dan de map WinZip en klik op de snelkoppeling "WinZip verwijderen".
2. Als u het verwijderprogramma niet kunt vinden, kunt u proberen WinZip te verwijderen via het Configuratiescherm van Windows. Open hiervoor het Configuratiescherm en dubbelklik op het pictogram "Programma's toevoegen of verwijderen". Zoek WinZip in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op de knop "Verwijderen".
3. Als u WinZip nog steeds niet kunt verwijderen, moet u de WinZip-bestanden mogelijk handmatig verwijderen. Open hiervoor de Windows Verkenner en navigeer naar de volgende map:
C:\Program FilesWinZip
Verwijder de WinZip map en al zijn inhoud.
4. 4. Start tenslotte uw computer opnieuw op om het verwijderingsproces te voltooien. Wat is extraheren bestanden? Er zijn een paar verschillende manieren om het extraheren van bestanden te definiëren, maar in het algemeen verwijst het naar het proces waarbij een bestand of een groep bestanden van de ene locatie naar een andere locatie wordt verplaatst. Dit kan handmatig worden gedaan, door de bestanden te kopiëren en te plakken van de ene locatie naar de andere, of het kan worden gedaan met behulp van een softwareprogramma dat speciaal is ontworpen voor het extraheren van bestanden.
Er zijn een paar verschillende redenen waarom iemand bestanden zou willen uitpakken van de ene locatie naar de andere. In sommige gevallen kan het nodig zijn om ruimte vrij te maken op een harde schijf of ander opslagapparaat door bestanden naar een andere locatie te verplaatsen. In andere gevallen kan het nodig zijn om bestanden van het ene formaat uit te pakken en te converteren naar een ander formaat om ze compatibel te maken met een ander softwareprogramma.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Daarvan, hoe kan je bestanden comprimeren?

Houd de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt en klik op de bestanden die u wilt zippen. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bestanden en klik in Windows 10 op Kopiëren naar > Gecomprimeerde (gezipte) map. In Windows 11 klikt u op Comprimeren naar ZIP-bestand. Je kunt ook vragen waar zit de bestanden app? Bestanden zoeken en openen

  • Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  • Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  • Tik op een bestand om het te openen.

Wat is iZip?

iZip is a ZIP file management tool on iPhone and iPad. iZip has the following features: - Unzip files from ZIP format, including password protected and AES encrypted ZIP files. - Unzip many compressed files, including: RAR, 7Z, ZIPX, TAR, GZIP, BZIP, TGZ, TBZ, ISO, DEB, CAB, JAR, RPM, CBS, and more. Wat dit betreft, hoe maak je een zip-bestand op mac? Klik met de rechtermuisknop op de selectie of klik met de linkermuisknop terwijl je Ctrl ingedrukt houdt of klik op het tandwieletje bovenaan het Finder-venster en kies "Comprimeer bestanden". Je zip-bestand verschijnt nu automatisch in dezelfde map met als naam "Archief.

En nog een vraag, hoe maak je een zip bestand windows 10?

Een bestand of een map zippen (comprimeren)

  1. Zoek de bestanden of mappen die u wilt comprimeren.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt op het bestand of de map (of klik met de rechtermuisknop), selecteer (of plaats de aanwijzer op) Verzenden naar en selecteer vervolgens Gecomprimeerde (gezipte) map.

Door Shaylyn

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een paragraaf teken op een Chromebook? :: Hoe gebruik je QuickPar?
Handige links