Huis > H > Hoe Kan Ik Gratis Pdf Bewerken?

Hoe kan ik gratis PDF bewerken?

Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dit in overweging nemend, hoe tekst onleesbaar maken in pdf?

De functie voor zwartmaking is beschikbaar in de Advanced-versie van Power PDF, via het lint Beveiliging. U kunt in een PDF-bestand gevoelige informatie of afbeeldingen zwart maken. Bovendien kunt u verborgen gegevens of achtergrondinformatie verwijderen via Elementen verwijderen op het lint Beveiliging. Waarom kan ik een PDF niet bewerken? Oplossing 2: maak van Acrobat DC de standaardeigenaar van pdf's op uw computer

  • Start Acrobat DC/ XI Pro/ XI Std.
  • Kies Bewerken > Voorkeuren.
  • Selecteer Algemeen in de opties aan de linkerkant van het dialoogvenster Voorkeuren.
  • Selecteer de optie Standaardversie van PDF-handler selecteren.
  • Klik op OK.

Welk programma om PDF te bewerken?

Er zijn veel programma's die kunnen worden gebruikt om PDF-bestanden te bewerken, maar Adobe Acrobat is de populairste en meest gebruikte. Adobe Acrobat heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om PDF-bestanden te bewerken, waaronder de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en pagina's toe te voegen en te verwijderen. Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word? Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand in Microsoft Word te bewerken. Eén manier is om een PDF-converter, zoals PDF Converter Pro, te gebruiken om het PDF-bestand om te zetten in een Word-document. Zodra het PDF-bestand is geconverteerd, kunt u het in Word bewerken zoals elk ander Word-document.
Een andere manier om een PDF-bestand in Word te bewerken is de functie "Object invoegen". Hiervoor opent u het PDF-bestand in Microsoft Word. Ga vervolgens naar het tabblad "Invoegen" en klik op de knop "Object". In het dialoogvenster "Object invoegen" selecteert u "Maken vanuit bestand" en klikt u vervolgens op de knop "Bladeren". Selecteer het PDF-bestand dat u wilt invoegen en klik op de knop "Invoegen". Het PDF-bestand wordt als object in het Word-document ingevoegd. U kunt dan dubbelklikken op het object om het te openen in Adobe Acrobat Reader en het van daaruit bewerken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Trouwens, hoe kun je een pdf bijsnijden?

PDF online bijsnijden met EasePDF. Het online bijsnijden van PDF is de handigste optie omdat u geen programma van derden hoeft te installeren. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding en u kunt een PDF bijsnijden op uw Windows-, Mac-, Linux-, iOS- of Android-apparaat. Dienovereenkomstig, hoe iets doorstrepen in pdf? Tekst markeren, doorhalen of onderstrepen

  1. Kies Gereedschappen > Opmerking en selecteer het gereedschap Tekst markeren , Tekst doorhalen of Tekst onderstrepen .
  2. Sleep het gereedschap vanaf het begin van de tekst die u wilt markeren.

Hoe een PDF anonimiseren?

Hiervoor is het nodig om in de pdf op Gereedschappen te klikken en hier vervolgens onder het kopje 'Beschermen en standaardiseren' te kiezen voor Redigeren. Dit wordt nu toegevoegd aan de werkbalk. Klik op 'Markeren voor redactie' en kies de tekst die verwijderd moet worden. Bovendien, hoe kun je werken in een pdf bestand? Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Wat dit betreft, hoe pdf bewerken in windows 10?

Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen.

Door Keller Cooke

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik tekst aanpassen in PDF? :: Wat is een PDF-bestand?
Handige links