Huis > H > Hoe Werkt Een Hyperlink?

Hoe werkt een hyperlink?

Een link, ook wel een hyperlink genoemd, is een klikbare tekst, afbeelding of knop op een webpagina. Als je hierop klikt, wordt je naar een andere webpagina geleid. Dit kan een webpagina zijn op de website waarop je je al bevond, maar het kan ook om een webpagina op een andere website gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat betekent een hyperlink?

Een Hyperlink is een koppeling die verwijst naar een ander document. Dit is voornamelijk van toepassing op internetpagina's, waar gebruik wordt gemaakt van Hyperlinks om te navigeren tussen afzonderlijke pagina's. Hoe moet je een URL maken? Een hyperlink naar een locatie op internet maken

  1. Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven.
  2. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu.
  3. In het vak Hyperlink invoegen typt of plakt u de koppeling in het vak Adres.

Vervolgens, hoe kopieer je een heel word bestand?

Er zijn een paar verschillende manieren om een heel Word-bestand te kopiëren. Eén manier is om het Word-bestand dat u wilt kopiëren te openen en vervolgens te klikken op het tabblad "Bewerken" bovenaan het scherm. Klik vervolgens op de optie "Alles selecteren". Hierdoor wordt alle tekst in het document gemarkeerd. Zodra de tekst gemarkeerd is, kunt u de toetsen "Ctrl" en "C" tegelijk indrukken om de tekst te kopiëren. Een andere manier om een Word-bestand te kopiëren is het bestand te openen en vervolgens op het tabblad "Bestand" te klikken. Klik vervolgens op de optie "Opslaan als". Dit opent een nieuw venster waarin u kunt kiezen waar u de kopie van het bestand wilt opslaan. Vervolgens, hoe krijg je 1 pagina liggend in word? Er zijn een paar verschillende manieren om een pagina op te maken in Word. Eén manier is het gebruik van de ingebouwde paginaopmaakopties die Word te bieden heeft. Deze zijn toegankelijk via het tabblad Paginaopmaak in het Lint en vervolgens via de opties in de groep Paginaopmaak. Een andere manier is het gebruik van een tabel om uw paginalay-out te maken. Dat kan door naar het tabblad Invoegen te gaan en vervolgens Tabel te selecteren in de groep Tabellen. Zodra uw tabel is ingevoegd, kunt u de verschillende opties op het tabblad Tabelgereedschappen > Opmaak gebruiken om het uiterlijk van uw tabel aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe een bijlage toevoegen?

Een bestand als bijlage aan een bericht toevoegen

  1. Klik in het menu Bestand op Nieuw en klik op E-mailbericht.
  2. Klik op het tabblad Bericht in de groep Opnemen op Bestand bijvoegen.
  3. Kies in het dialoogvenster Bestand invoegen het bestand dat u wilt toevoegen en klik op Invoegen.
Hoe tekst onleesbaar maken in PDF? De functie voor zwartmaking is beschikbaar in de Advanced-versie van Power PDF, via het lint Beveiliging. U kunt in een PDF-bestand gevoelige informatie of afbeeldingen zwart maken. Bovendien kunt u verborgen gegevens of achtergrondinformatie verwijderen via Elementen verwijderen op het lint Beveiliging.

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken gratis?

Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen. Waarom kan ik een PDF-bestand niet bewerken? Als het PDF-bestand wordt beschermd met een wachtwoord, hebt u het wachtwoord om het document te openen en het wachtwoord om machtigingen te wijzigen nodig om het PDF-bestand/de PDF Portfolio te bewerken.

Mensen vragen ook: hoe maak je van een png een pdf?

Open Adobe en selecteer het PNG-bestand. In Adobe Reader X, open de "Bestand" optie en selecteer "Aanmaken PDF Online". In het rechterpaneel vindt u de optie "Toevoegen Bestanden" en selecteer het PNG-bestand dat u wilt omzetten naar PDF.

Door Kono Franzi

Vergelijkbare artikelen

Hoe presenteer je een PDF? :: Hoe PDF openen in Excel?
Handige links