Huis > K > Kunnen Hue Spots Ook Buiten?

Kunnen Hue spots ook buiten?

Philips hue buiten

Je kunt natuurlijk een Philips Hue e27 of GU10 buiten gebruiken in een waterdichte armatuur, mits de fitting past. Maar niet elke lamp kan zomaar buiten gebruikt worden. Om deze reden heeft Philips zijn eigen buitenlijn in het leven geroepen. Deze lampen hebben een IP65-certificering.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel apparaten kunnen er op Bluetooth?

In totaal kunnen 127 apparaten een verbinding binnen het piconet onderhouden, met maximaal acht actieve verschillende apparaten.

Hoeveel lampen op 1 Hue schakelaar?

Met 1 Niko dimschakelaar voor het Hue systeem kunt u 8 verschillende functies instellen. Bovendien, hoeveel hue lampen zonder bridge? Zonder bridge bedien je per huis maximaal 10 lampen.

Kan een hue lamp in elke lamp?

Ja, een hue lamp kan in elke lamp. Er zijn geen speciale vereisten voor de lamp, en de lamp past in elke standaard fitting. Mensen vragen ook: hoe reset je een hue bridge? Er zijn een paar manieren om een Hue bridge te resetten. Een manier is om de Hue-app te gebruiken. Om dit te doen, opent u de Hue-app en gaat u naar het instellingenmenu. Selecteer vervolgens de brug die u wilt resetten en tik op de resetknop. Een andere manier om een Hue bridge te resetten is door de resetknop op de achterkant van de bridge ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden.

Gerelateerde artikelen

Kunnen 3DS spellen op de DSi?

Is het mogelijk om Nintendo 3DS-spellen te spelen op mijn Nintendo DS, Nintendo DSi of Nintendo DSi XL? Dit is niet mogelijk.

Je kunt ook vragen wat betekenen de lampjes op hue bridge?

De LED lampjes op de Philips hue bridge geven aan of de bridge op de juiste wijze is ingesteld. Mochten er lampjes niet branden dan is het goed om de verbinding te controleren. Wanneer er geen lampjes branden op de bridge heeft het apparaat waarschijnlijk geen voeding. Kan Hue Bridge via wifi? De Philips Hue Bridge sluit je eenvoudig met de meegeleverde netwerkkabel aan op je internet(wifi)router. Vanaf dan is de Bridge al opgenomen in jouw thuisnetwerk. We gaan er even vanuit dat je thuis op je smartphone of tablet reeds wifi-verbinding hebt.

Dienovereenkomstig, wat is een cluster verlichting?

Clusterverlichting bestaat namelijk uit een snoer met heel veel kleine lampjes op korte afstand van elkaar. Dit maakt clusterverlichting perfect geschikt voor het uitlichten van uw kerstboom, heg, schutting en planten. Men kan zich ook afvragen: hoe werkt de timer op intratuin kerstverlichting? Met de meegeleverde timer bepaal jij wanneer de verlichting aan en uitgaat. Werkt op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd).

Hoeveel lichtjes in de kerstboom?

Hoogte van de boomHoeveel lampjes kerstboomVerlichte lengte snoer
100 cm120 led lampjes9 meter
100 tot 150 cm180 led lampjes13 meter
150 cm240 led lampjes18 meter
200 cm320 led lampjes24 meter

Door Bonneau

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet Netflix het niet op mijn Philips tv? :: Hoe werkt Hue met Spotify?
Handige links