Huis > H > Hoe Werkt De Lasso Tool In Photoshop?

Hoe werkt de lasso tool in Photoshop?

Standaard lasso tool

  1. 1: Selecteer de standaard lasso tool of gebruik sneltoets ”L”
  2. 2: Kies een selectiewijze.
  3. 3: Teken de selectie om het object heen.
  4. 1: Selecteer de veelhoek lasso tool.
  5. 2: Selecteer de begin positie.
  6. 3: Maak een selectie van het volledige object.
  7. 4: Gebruik de sneltoets “J” om de selectie vrij te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe selecteer je iets in Photoshop?

Het werkt simpel: houd je muis ingedrukt terwijl je langs de randen van je object gaat. Je ziet een selectie ontstaan op basis van je penseelgrootte en het contrast en kleurbereik in de foto. Is de selectie niet goed rond de rand? Natuurlijk kun je de bewerking ongedaan maken (ctrl + z) en het opnieuw proberen. Hoe kopieer je iets in Photoshop? Een selectie kopiëren met behulp van opdrachten

  1. Selecteer in de werkruimte Bewerken met een selectietool het gebied dat u wilt kopiëren.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit: Kies Bewerken > Kopiëren om de selectie naar het klembord te kopiëren.

Hoe selecteer je een afbeelding?

Er zijn een paar manieren om een afbeelding te selecteren:
1. Klik op de afbeelding. Hierdoor wordt de afbeelding geselecteerd en verschijnt de afbeeldingswerkbalk.
2. Selecteer de afbeelding door op het Selectiegereedschap in de werkbalk te klikken en vervolgens op de afbeelding te klikken.
3. Klik op de afbeelding en druk tegelijkertijd op de "Ctrl"-toets en de "A"-toets. Hierdoor wordt de hele afbeelding geselecteerd. Hoe selectie omkeren Photoshop? Om je selectie in Photoshop om te keren, moet je eerst een selectie maken met een van de selectiegereedschappen. Zodra je een selectie hebt, kun je deze omkeren door naar Selecteren > Omkeren te gaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe voeg je lagen samen in Photoshop?

Selecteer met CTRL + SHIFT (CMND + SHIFT) de lagen die je wilt samenvoegen. Klik met de rechtermuisknop ingedrukt op één van de geselecteerde lagen en kies 'Lagen samenvoegen' (Merge layers) om de lagen samen te voegen naar één laag. Bovendien, hoe kopieer je een afbeelding in photoshop? Met de toetscombinatie Ctrl-C en Ctrl-V (Cmd-C en Cmd-V op de Mac) kun je een gemaakte selectie (bijvoorbeeld met het Snelle selectietool) kopiëren en plakken in een nieuwe laag. Deze nieuwe laag wordt automatisch aangemaakt op het moment dat je de gemaakte selectie 'plakt'.

Dit in overweging nemend, hoe knip je iets uit in photoshop?

Open een afbeelding in Photoshop Elements. Ga in de modus Expert naar het gedeelte Wijzigen in de werkbalk en selecteer de tool Uitsnijden met perspectief. Teken een selectiekader of grens om het object waarvan u tijdens het uitsnijden van de foto het perspectief wilt corrigeren en snijd dat gebied uit. Hoe fotos selecteren op PC? Foto's selecteren

Selecteer de foto's die je op de computer wilt zetten. Alle foto's selecteer je met CTRL + A. Enkele foto's selecteer je door de CTRL toets op je toetsenbord ingedrukt te houden, en vervolgens de losse foto's die je wilt kopiëren aan te klikken.

Hoe Alle foto's selecteren in Google foto's?

Houd je vinger op een foto om deze te selecteren en sleep vervolgens met je vinger. Alle afbeeldingen die je nu aanraakt, worden geselecteerd.

Door Lan

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer je een hele tekst? :: Hoe maak je iets kleiner in Photoshop?
Handige links