Huis > H > Hoe Simkaart Ontgrendelen Samsung?

Hoe simkaart ontgrendelen Samsung?

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Hoe verander ik mijn pincode op mijn iPhone?

Stap 1: druk op instellingen in het menu van je iPhone. Stap 2: druk op telefoon, dit is het groene symbool die je vindt bij instellingen. Stap 3: druk op Simpincode dit zie je staan als je naar onder scrolt. Stap 4: Door op wijzig pincode te drukken kan je een nieuwe pincode invullen. Dienovereenkomstig, kan sim pincode niet wijzigen? Stap 1: Ga naar 'systeeminstellingen'. Stap 2: Druk vervolgens op 'SIM-kaart vergrendeling'. Stap 3: Druk daarna naar 'SIM PIN-code wijzigen'. Stap 4: Er wordt nu gevraagd om je huidige pincode in te vullen en vervolgens 2x je nieuwe pincode.

Wat is de pincode van mijn simkaart?

De PIN van een SIM-kaart is over het algemeen een code van vier cijfers en wordt gebruikt om de identiteit van de kaarthouder te verifiëren. Deze code is doorgaans vereist wanneer wijzigingen worden aangebracht in de rekening die aan de kaart is gekoppeld, zoals het toevoegen of verwijderen van een telefoonnummer. De PIN-code wordt ook gebruikt om ongeoorloofd gebruik van de kaart te voorkomen, en kan vereist zijn bij bepaalde soorten oproepen of toegang tot bepaalde functies. En nog een vraag, hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd? De cijfercombinatie die wordt gebruikt om een geblokkeerde SIM-kaart opnieuw te activeren wordt een Persoonlijk Identificatie Nummer (PIN) genoemd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Hoe activeer je je simkaart?

Stappenplan simkaart activeren:

  1. Stap 1. Login op je online account.
  2. Stap 2. Druk het juiste formaat eruit.
  3. Stap 3. Schuif de simkaartlade van je telefoon open.
  4. Stap 4. Doe de simkaart op de juiste manier, zoals beschreven, in je toestel.
  5. Stap 5. Toets als laatst de viercijferige pincode van je simkaart in.
  6. Stap 6.
Hoe verander ik mijn toegangscode? Om een vergrendeling in te stellen ga je in de Instellingen naar 'Touch ID en toegangscode'. Je kan hier verschillende ontgredelmanieren instellen. Om een code in te stellen kies je voor het tabje 'Zet code aan'. Kies een code die niet makkelijk te raden is maar wel makkelijk voor jezelf te onthouden is.

Hoe kom je een iPhone binnen zonder code?

Sluit de iPhone middels een kabel op de computer aan, houd hierbij de zijknop ingedrukt. Laat de zijknop los zodra de herstelmodus op het scherm zichtbaar is. Kies binnen iTunes voor herstel. Wacht tot het herstel is voltooid. Hoe pincode veranderen Android? Samsung-toestel

  1. Tik op Apps.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Schermvegr.
  4. Tik op Andere beveiligingsinstellingen.
  5. Tik op Vergr SIM-kaart instellen.
  6. Tik op Pin SIM-kaart wijzigen.
  7. Vul uw huidige pincode in, of de pincode die u van uw provider hebt ontvangen en tik op Ok.
  8. Toets een nieuw pincode in en tik op Ok.

Wat is schermvergrendeling?

Je kunt een schermvergrendeling instellen om je Android-telefoon of -tablet te beveiligen. Telkens als je het apparaat inschakelt of het scherm activeert, wordt je gevraagd het te ontgrendelen met een pincode, patroon of wachtwoord. Sommige apparaten kun je ontgrendelen met je vingerafdruk.

Door Quintus Fiddemon

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je simkaart is geblokkeerd? :: Waar zijn mijn borden op Pinterest?
Handige links