Huis > W > Wie Is De Baas Van Pinterest?

Wie is de baas van Pinterest?

De Amerikaanse Ben Silbermann, de latere oprichter van Pinterest, wordt begin jaren '80 geboren in Des Moines, de hoofdstad van de staat Iowa. Zijn ouders zijn beiden werkzaam als oogarts en runnen samen een eigen praktijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je zien wie er op je Pinterest kijkt?

U kunt zien hoeveel mensen uw profiel op pinsy hebben bezocht. U kunt zien welke pins het meest zijn getoond. Het prikbord is het populairst.

Wat is Pinterest voor een bedrijf?

Pinterest is een visueel sociaal netwerk én een online zoekmachine. Je kunt er content op plaatsen, maar ook op zoek gaan naar specifieke content. Je kunt het zien als een online prikbord voor jezelf of voor je bedrijf. Vervolgens, kan je pinterest gebruiken zonder account? Je kunt alle pins bekijken op Pinterest zonder in te loggen op een account, maar als je gebruik wil maken van alle handige features, zoals het creëren van gepersonaliseerde borden en het opslaan van pins, dan is registreren de enige manier!

Wat is de bedoeling van Pinterest?

Pinterest is een platform voor sociale media waarmee gebruikers afbeeldingen en video's kunnen delen die verband houden met hun interesses. Op Pinterest kunnen bedrijven ook hun producten en diensten op het platform promoten. Wat zijn de nadelen van Pinterest? Er zijn een paar nadelen van Pinterest. Ten eerste, omdat het een visueel platform is, kan het moeilijk zijn om specifieke pins of borden te vinden zonder de zoekfunctie te gebruiken. Ten tweede vervallen pins na een bepaalde tijd, dus als je iets ziet dat je leuk vindt, moet je het meteen opslaan, anders zie je het misschien nooit meer. Ten slotte moet je een goede internetverbinding hebben om Pinterest te gebruiken, want het gebruikt veel gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Pinterest?

U kunt pins toevoegen aan uw startscherm met behulp van uw mobiele browser.

Vervolgens, wie kijkt er op mijn pinterest?

Bij je profiel is te zien hoe vaak je profiel is bezocht door Pinterest gebruikers. Je kan ook zien welke pins het meest getoond zijn. Daarnaast wordt ook duidelijk welk pinbord het populairst is. Ook kan je ook zien welke pins gerepind zijn en welke afbeeldingen van je site gepind worden. Hoe kun je Pinterest zakelijk gebruiken? Nu je Pinterest account actief is, kan je deze omzetten naar een zakelijke pagina. Zorg dat je ingelogd bent op Pinterest en ga naar https://business.pinterest.com/nl. Vervolgens klik je op [Nu Omzetten] en vul je jouw zakelijke gegevens in.

Daarvan, is de pinterest app gratis?

Ja, Pinterest is dus helemaal gratis. Je registreert je op pinterest.com maakt een account aan. Je geeft je interesses op, maakt borden aan en dan kun je alle inspirerende ideeën, tips en mooie afbeeldingen opslaan. Ook voor bedrijven is Pinterest gratis. Welk type content kun je plaatsen op Pinterest? Pinterest is eigenlijk 1 groot moodboard. Jouw pagina is jouw moodboard, eventueel onderverdeeld in je persoonlijke en zakelijke interesses. Zo is dat bij mij verschillende categorieën voor eten, maar ook travel, hotspots en quotes.

En nog een vraag, hoe installeer je pinterest?

Pinterest.com aan je startscherm toevoegen met Chrome:

  1. Ga in je mobiele Chrome-browser naar Pinterest.com.
  2. Tik op de drie puntjes.
  3. Tik op Toevoegen aan startscherm.
  4. Tik op Toevoegen in het venster 'Toevoegen aan startscherm'

Door Chapman

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is Pinterest? :: Wat is een bord op Pinterest?
Handige links