Huis > W > Wat Is Er Mis Met Pinterest?

Wat is er mis met Pinterest?

Een probleem met de Pinterest-browserknop oplossen

Wis je cache en cookies om tijdelijke bestanden te verwijderen die mogelijk problemen veroorzaken. Schakel JavaScript in in je browser. Werk je browser bij . Schakel andere extensies een voor een uit om te zien welke extensie het probleem veroorzaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je zien wie er op je Pinterest kijkt?

U kunt zien hoeveel mensen uw profiel op pinsy hebben bezocht. U kunt zien welke pins het meest zijn getoond. Het prikbord is het populairst.

Wat zijn de nadelen van Pinterest?

Nadelen. Pinterest verzamelt pins van over de hele wereld. Ingrediënten voor een lekker recept dat je tegenkomt zijn in ons land soms lastig verkrijgbaar. Zelfmaakmode, gerechten of nagellaktips die er op de foto fantástisch uitzien, blijken soms lastig zelf te verwezenlijken. Dienovereenkomstig, hoe bewaar ik iets op pinterest? Een pin bewaren

  1. Tik op de pin om hem in de vergrote weergave te openen.
  2. Tik op Bewaar onderaan je pin.
  3. Kies een bord om je pin op te bewaren of tik op Maak bord om hem op een nieuw bord te bewaren.

Kan je Pinterest gebruiken zonder account?

Nee, je kunt Pinterest niet gebruiken zonder account. Je moet je aanmelden voor een account en inloggen op Pinterest om de site te kunnen gebruiken. Wat dit betreft, hoe oud moet je zijn voor pinterest 2022? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan afhangen van de leeftijdseisen van Pinterest in 2022. Over het algemeen wordt echter aanbevolen dat gebruikers ten minste 13 jaar oud zijn om het platform te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Pinterest?

U kunt pins toevoegen aan uw startscherm met behulp van uw mobiele browser.

Dus, waarom kan ik geen pinterest-account maken?

Stel je wachtwoord opnieuw in om weer toegang te krijgen tot Pinterest. Als je account is gekoppeld aan Google, Facebook of Apple en je eerder op die manier hebt ingelogd, kun je ook via Google, Facebook of Apple inloggen. Is de Pinterest app gratis? Ja, Pinterest is dus helemaal gratis. Je registreert je op pinterest.com maakt een account aan. Je geeft je interesses op, maakt borden aan en dan kun je alle inspirerende ideeën, tips en mooie afbeeldingen opslaan. Ook voor bedrijven is Pinterest gratis.

Trouwens, wat is het verschil tussen instagram en pinterest?

Het verschil tussen Pinterest en Instagram

Een voordeel van de desktop en mobiele versie van Pinterest is dat men rechtstreeks vanaf het internet kan pinnen, bijvoorbeeld vanaf webshops of vanuit zoekresultaten in Google. Instagram richt zich vooral op het pinnen van real-life foto's.
Hoe verwijder je bewaarde pins op Pinterest? Een pin verwijderen

  1. Log in op je Pinterest-account.
  2. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  3. Klik om een bord te openen en vervolgens op een bordsectie als je daar de pin hebt bewaard.
  4. Klik op een pin om die te openen.
  5. Klik op de drie puntjes.
  6. Kies Pin bewerken.
  7. Klik op Verwijderen in de linkeronderhoek.

Hoe kan je een filmpje van Pinterest opslaan?

Ga naar de site van Experts PHP en knip en plak de link van de te downloaden video. Door nu op Download te klikken, krijg je de kans om het filmpje op te slaan: Je moet vervolgens nog wel even met de rechtermuisknop op Download link en op Link opslaan als klikken om de video op je harde schijf te bewaren.

Door Tasia

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een account aan op Pinterest? :: Hoe veilig is Pinterest?
Handige links