Huis > K > Kan Je Iets Op Een Subwoofer Plaatsen?

Kan je iets op een subwoofer plaatsen?

Heb thuis een sub staan van een goede 30kg (voor mijn gevoel wel 100), maar alles wat je erop zet, blijft staan. Zo lang de sub zelf genoeg gewicht heeft en van degelijke kwaliteit is, (dus niet zo'n auto subwoofer die op het laagste volume je hoedeplank doet trillen) dan zou het gewoon moeten kunnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Bovendien, waar subwoofer plaatsen auto?

Een subwoofer wordt in de meeste gevallen geplaatst in de kofferbak. Dit is de meest logische plek vanwege het feit dat subwoofers over het algemeen groot van omvang zijn. Tegenwoordig is het ook mogelijk om kleinere subwoofers te kopen die alsnog de lage tonen kunnen produceren. Welke tonen produceren subwoofers? Laten we het eerst hebben over wat bassen en subbassen zijn in termen van frequentiebereik. Een bastoon situeert zich tussen 60 en 250 Hz, een subbastoon is lager dan die 60 Hz.

Je kunt ook vragen waar plaats je een subwoofer van de soundbar?

Een subwoofer is een luidspreker die is ontworpen om audiosignalen met een lage frequentie weer te geven. De meeste soundbars hebben een ingebouwde subwoofer, maar sommige modellen hebben een externe subwoofer die overal in de kamer kan worden geplaatst. Dienovereenkomstig, hoeveel ruimte heeft een subwoofer nodig? Een subwoofer heeft minimaal 1 kubieke meter ruimte nodig, maar bij voorkeur meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Daarvan, waarom 2 subwoofers?

Moeiteloze bas met grotere speelruimte: headroom.

Dubbele subwoofers verhogen de beschikbare headroom van het systeem aanzienlijk, met een groter dynamisch bereik, minder compressie, minder vervorming en minder kans op overdrive-artefacten.
Kan een subwoofer liggen? Een subwoofer kan zonder problemen op alle kanten staan. Er zal niets uitzakken; daar is de subwoofer tegen bestand. Pas op het moment dat conusrand (ophanging) gescheurd of deels verpulverd is is het pas slecht om het op een kant te zetten. Maar dan komt er toch geen goed geluid meer uit.

Dienovereenkomstig, waarom subwoofer bij soundbar?

Veel luisteraars associëren een subwoofer met een soundbar of home-cinemasysteem. Ten onrechte, want ook voor stereo-installaties met twee boekenplankspeakers biedt een subwoofer meerwaarde. Hiermee verbreed je namelijk het frequentiebereik, waardoor de nummers meer diepgang krijgen. Kan in elke auto een subwoofer? Subwoofers zijn er in allerlei soorten en maten. Naast het uiterlijk en het geluid is er nog een ander punt waar u rekening mee dient te houden. Namelijk de afmetingen van de door u gekozen subwoofer. Niet iedere auto heeft namelijk evenveel ruimte achterin om een subwoofer te installeren.

Dit in overweging nemend, hoe sluit je een actieve subwoofer aan in de auto?

De luidsprekeruitgang van uw versterker sluit u aan op de speaker in van de sub en de luidsprekers zelf sluit u aan op de speaker out van de sub. Soms heeft een sub geen speaker out. Dan zet u de subwoofer parallel aan de luidspreker uitgang van de versterker zoals u ook een luidspreker aansluit.

Door Hernandez Delcid

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je een subwoofer aan op tv? :: Kan een subwoofer liggen?
Handige links