Huis > H > Hoe Playstation Plus Delen Met Kind?

Hoe PlayStation Plus delen met kind?

Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe log je in op PS3?

Om aan te melden op PSNSM met de aangemaakte sub-account, moet u de account koppelen aan een Gebruiker die zich zal aanmelden op het PS3™-systeem. Ga naar [Een bestaande account gebruiken] onder (PlayStation™Network) in deze gids. Uw aanmeld-id (e-mailadres) en wachtwoord worden niet openbaar weergegeven. Daarvan, hoe duur is playstation network? Je kunt gratis een account maken en je hoeft geen betalingsgegevens op te geven.

Trouwens, kan niet meer online spelen op ps4?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet meer online kunt spelen op je PS4. Controleer eerst of je PS4 is ingesteld op Rustmodus. Als dat zo is, stel hem dan in plaats daarvan in op Spaarstand. Ten tweede, controleer of je internetverbinding stabiel en sterk genoeg is om online gaming te ondersteunen. Ten derde, zorg ervoor dat je de laatste software-update voor je PS4 hebt. Ten vierde, controleer of het spel dat je probeert te spelen problemen heeft met de server. En ten vijfde, probeer je PS4 opnieuw op te starten. Wat is de PlayStation verificatie app? De PlayStation verificatie app is een app waarmee je je PlayStation-account kunt verifiëren. Hiermee kun je aantonen dat je de eigenaar bent van een bepaald account en kun je toegang krijgen tot bepaalde functies.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Wat dit betreft, kan dit systeem niet activeren als je primaire ps4?

Elke speler kan één PS4-console activeren als de primaire PS4-console voor zijn/haar account. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4. Selecteer Activeren. Dienovereenkomstig, kan je iemand blokkeren op playstation? Zo blokkeer je een speler op PlayStation Network

Selecteer in het tabblad Vrienden een vriend uit de lijst. Je kunt ook spelers selecteren op het tabblad Partydoor de party te selecteren en vervolgens een speler uit de ledenlijst. Selecteer in het spelersprofiel (Meer) > Blokkeren.

Hoe kom ik in contact met Sony?

Bellen of mailen met Sony

De Sony klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 18:00. Dan kun je ze bellen op het Sony telefoonnummer 020-3469524.
Bovendien, hoe kan ik een playstation 5 kopen? Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet. Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Sony krijg je de console zo snel mogelijk.

Hoe stel ik Ouderlijk toezicht in op PS4?

Ouderlijk toezicht instellen op PS4-consoles

  1. Ga op je PS4-console naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer.
  2. Selecteer het account van het kind waarvoor je beperkingen wilt instellen en selecteer een functie die je wilt aanpassen.

Door Masry Jeanbaptise

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur kost PlayStation 3? :: Hoe krijg ik mijn PS4 account terug?
Handige links