Huis > H > Hoe Verwijder Je Geschiedenis Op Samsung?

Hoe verwijder je geschiedenis op Samsung?

Hoe wis je de zoekgeschiedenis op je Android telefoon?

  1. Stap 1: Open 'Chrome' op je telefoon.
  2. Stap 2: Druk op het icoontje met de drie puntjes.
  3. Stap 3: Druk op 'Geschiedenis'.
  4. Stap 4: Druk op 'Browsegegevens wissen...'
  5. Stap 5: Kies een periode.
  6. Stap 6: Kies welke gegevens je allemaal wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

En nog een vraag, waarom kan ik mijn geschiedenis niet verwijderen?

Browsegeschiedenis wissen (app Internet)

Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens. Tik op Zoekgegevens verwijderen. Zet een vinkje voor of achter Bladergeschiedenis als dit vinkje er nog niet staat. Tik op Gegevens wissen.
Wat dit betreft, wat heb ik voor het laatst opgezocht? Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd.

Hoe geschiedenis automatisch wissen?

Ik weet niet helemaal zeker wat je vraagt, maar ik zal een poging wagen. Ik denk niet dat geschiedenis iets automatisch weet. Historici moeten primaire en secundaire bronnen bestuderen om over het verleden te leren. Ze moeten ook hun eigen oordeel gebruiken om te interpreteren wat ze vinden. Trouwens, hoe verwijder je zoekwoorden? Om een trefwoord uit uw Google Ads-account te verwijderen, volgt u deze stappen:
1. Meld u aan bij uw Google Ads-account.
2. Klik op het tabblad Campagnes.
3. Klik op het tabblad Trefwoorden.
4. Schakel het selectievakje in naast het trefwoord dat u wilt verwijderen.
5. Klik op de knop Bewerken boven de tabel.
6. Klik op de knop Verwijderen.
7. Klik op Opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Dit in overweging nemend, waarom geschiedenis wissen? In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.

Wat is een materiaal blokkering?

– Bepaalde functies binnen een webbrowser kunnen door een materiaalblokkering worden geweigerd. Denk hierbij aan knoppen of andere opties waarop wel geklikt kan worden maar verder niets doen. Bovenstaande functies zijn dus erg bepalend voor de functionaliteit van een webbrowser. Kan iemand mijn geschiedenis zien? Niemand kan je surfgeschiedenis zien, behalve jijzelf en de mensen die toegang hebben tot je computer of apparaat. Je internetprovider kan wel je online activiteiten volgen, maar je kunt je IP-adres anonimiseren door een VPN te gebruiken.

Waar blijft verwijderde geschiedenis?

Deleted history is niet meer beschikbaar via de normale weg. Wanneer je een item verwijdert uit je historie, wordt het opgeslagen in de Papiermand. De Papiermand is een map waarin verwijderde items tijdelijk worden opgeslagen. Ze blijven er 30 dagen in staan, en daarna worden ze permanent verwijderd.

Door Schuh

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? :: Hoe gesprek opnemen tijdens bellen?
Handige links