Huis > H > Hoe Zet Je Je Account Op Primair?

Hoe zet je je account op Primair?

Een primaire PS4-console activeren

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4.
  2. Selecteer Activeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kun je met 1 account op 2 Playstations?

Je kan gewoon op meerdere PS4's inloggen en ook online spelen. Alleen kan je niet op de andere PS4's games kopen. Dat kan alleen op de PS4 die als primaire systeem staat ingesteld. En je kan niet op beide PS4's tegelijkertijd online komen. Trouwens, wat gebeurt er als je je ps4 account verwijderd? Dit betekent dat je PS4 wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Gegevens waarvan je geen back-up hebt gemaakt, zul je permanent kwijt zijn.

Vervolgens, hoe lang kan ik mijn instagram deactiveren?

Als u uw Instagram-account deactiveert, worden uw profiel, foto's, video's, opmerkingen, likes en volgers verborgen totdat u het opnieuw activeert. Om uw account te deactiveren: Hoe kan ik mijn PlayStation 4 resetten? Eerst moet u een back-up van uw gegevens maken. Ga hiervoor naar Instellingen > Beheer opgeslagen gegevens > Opgeslagen gegevens in systeemopslag. Vanaf hier kunt u een back-up van uw gegevens maken op een externe harde schijf, of op PS Plus (als u lid bent).
Zodra uw gegevens zijn gebackupt, kunt u uw PS4 resetten door naar Instellingen > Initialisatie > PS4 initialiseren te gaan. Hierdoor wordt uw systeem teruggezet naar de standaardinstellingen en worden al uw gegevens gewist.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe zet je een account op primair op PS5?

Je moet zoeken naar de term 'PS5 console sharing and online play'. Het enige wat jij hoeft te doen is in te loggen op het account wat jij als primary wilt instellen en dit vervolgens te bevestigen als primary account. Hoe maak je een nieuwe PlayStation account aan? Hoe kan ik een account aanmaken op het PlayStation Network (PSN)?

  1. Ga naar de website van PlayStation Network.
  2. Selecteer uw land/taal met het vervolgkeuzemenu onderaan de pagina.
  3. Beweeg rechtsboven op de pagina met uw muis over Mijn account en klik op Aanmelden.
  4. Selecteer op de aanmeldpagina Maak een nieuwe account aan.

Hoe deel je je PS4 account?

Met je PSN-account kies je ervoor een primaire PS4 te kiezen, deze PS4 is gelinkt aan je account en er kan maar één primaire PS4 bestaan die met jouw account geassocieerd is. Op je PS4 kun je vervolgens meerdere accounts aanmelden en ook meerdere accounts primair maken met die PS4, dit is geen enkel probleem. Dus, kan je ps4 games delen met vrienden? Gedownloade games kunnen op die primaire console door iedereen worden gespeeld, niet alleen via de account waarmee de game is gekocht. Logt de eigenaar van het betreffende Playstation-account echter in op de console van een ander, kunnen eerder gekochte games op die PS4 alleen met die account worden gespeeld.

Je kunt ook vragen hoe moet je playstation plus activeren?

Activeer jouw PlayStation Plus abonnement via de PS4 console

  1. Kies het account waarmee je de code wilt verzilveren;
  2. Ga naar het Hoofdmenu;
  3. Kies de optie Store;
  4. Scroll naar en kies voor de optie Codes inwisselen.
  5. Voer vervolgens je Code in;
  6. Klik op Doorgaan en bevestig je invoer. Nu heb je je PS Plus account geactiveerd!

Door Rogers

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer online spelen op PS4? :: Hoe verwijder je iemand uit je familie PS4?
Handige links