Huis > W > Wat Is De App Drawer?

Wat is de app drawer?

De app-drawer is de plek waar je het overzicht van alle apps ziet. Je kunt deze het beste bereiken door op de home-knop te drukken die vaak in het midden op je toestel of scherm staat. Eenmaal in de app-drawer kun je lang op een app drukken om deze op een homescreen te plaatsen óf te verwijderen.

Lees verder

Dienovereenkomstig, wat doet een game booster?

Dat doet Game Booster op drie manieren: het optimaliseren van hardware, het tijdelijk uitschakelen van onnodige onderdelen en het desgewenst defragmenteren van de mappen met games (zodat bijvoorbeeld levels sneller laden). Als u uitgespeeld bent wordt de uitgeschakelde software ook weer ingeschakeld. Hoe kan ik een spel verwijderen? Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Vervolgens, wat kun je met traffic reply?

Traffic reply kan worden gebruikt om het verkeer op een netwerk te monitoren en te analyseren. Het kan worden gebruikt om netwerkproblemen op te lossen en om de bron van kwaadaardig verkeer op te sporen. Daarnaast kan Traffic Reply worden gebruikt om de prestaties van een netwerk te controleren en ervoor te zorgen dat het netwerk goed functioneert. Vervolgens, wat is een launcher chromebook? Een launcher is een toepassing waarmee u andere toepassingen en bestanden op uw Chromebook kunt openen. U kunt de launcher openen door op het pictogram linksonder in het scherm te klikken.

Men kan zich ook afvragen: wat is beaming service?

Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan. Kun je Samsung apps verwijderen? Via het Instellingen-menu

Ga naar Instellingen en dan naar Applicatiebeheer. Selecteer de app(s) die je wilt verwijderen. Tik op 'verwijderen'. Bevestig dat je ze écht wilt verwijderen.

Bovendien, welke apps staan standaard op samsung?

Standaardapps op Android: welke zijn handig?

  • Vooraf geïnstalleerde apps. Wie een nieuwe Android-smartphone koopt, zal zien dat er al best wat apps op staan.
  • Agenda. U hoeft geen speciale agenda-app te downloaden na de aanschaf van een nieuwe smartphone.
  • Calculator/Rekenmachine.
  • Camera.
  • Galerij.
  • Klok.
  • Radio.
Bovendien, hoe verwijder ik een whatsapp contact samsung? Als je een contact wilt verwijderen uit WhatsApp op je Samsung, volg dan de onderstaande stappen:
1. Ga naar het WhatsApp-scherm en tik op het menu-pictogram in de rechterbovenhoek.
2. Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Chatinstellingen'.
3. Tik op 'Chat backup' en tik vervolgens op 'Contacten'.
4. Tik op het contact dat je wilt verwijderen en tik op 'Verwijderen'.

Welke programma's kan ik verwijderen Windows 10?

Alle programma's die u niet gebruikt of waarvan u de functie niet kent, kunt u verwijderen in Windows 10. Dit geldt ook voor oude programma's die u misschien niet meer gebruikt.

Door Hitchcock Satornino

Hoe ongelezen mails verwijderen? :: Wat is de beste launcher voor Android?
Handige links