Huis > H > Hoe Haal Je Een Schroef Uit Een Plug?

Hoe haal je een schroef uit een plug?

Methode #3: pluggen met een schroef verwijderen

U schroeft de kleine schroef dan een klein stukje de plug in, waarna u de plug er zo uit kunt trekken, eventueel met behulp van een nijptang of de achterkant van een hamer. U dient bij deze methode wel voorzichtig te werk te gaan om de muur niet te beschadigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Kan je een plug opnieuw gebruiken?

Enkele voorbeelden van ankers die kunnen worden hergebruikt zijn rubberen expansieankers, sommige fabrikaten zelftappende schroeven en hulsankers die in het oppervlak zijn verzonken (met een weersbestendige afsluiting van het gat. Kunststof pluggen (inclusief nylon) kunnen in de regel niet opnieuw worden gebruikt. Hoe haal je het beste pluggen uit de muur? Het verwijderen van de plug uit de muur gaat het best met een vleugelkurkentrekker. Je draait de trekker helemaal in de plug en duwt vervolgens de omhoog gekomen vleugels richting de muur. Precies zoals je een fles wijn zou openen.

Dienovereenkomstig, wat als je een schroef niet los krijgt?

Als u een schroef niet los krijgt, moet u misschien een sterker gereedschap gebruiken, zoals een boormachine of een schroevendraaier met een groter handvat. U kunt ook proberen de schroef te verhitten met een soldeerbout of een brander. Hoe krijg je een afgebroken schroef uit een plug? U kunt een gebroken schroef uit een plug verwijderen met behulp van een schroefextractor. Een schroefextractor is een gereedschap dat wordt gebruikt om schroeven te verwijderen die gestript of gebroken zijn. Om een schroefextractor te gebruiken, moet u een gat boren in de deuvel waar de schroef gebroken is. Zodra u een gat hebt geboord, steekt u de schroefextractor in het gat en draait u hem tegen de klok in. De schroefextractor pakt de schroef vast en verwijdert deze uit de plug.

Gerelateerde artikelen

Hoe sigarettenaansteker plug aansluiten?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Dienovereenkomstig, hoeveel gewicht kan er aan een plug?

Plug dikte in mmDiepte boorgatMax. trekkracht*
5 x 25 mm30 mm25 kg*
6 x 30 mm35 mm60 kg*
8 x 40 mm45 mm60 kg*
10 x 50 mm55 mm100 kg*
Men kan zich ook afvragen: hoe lang moet een plug zijn?
Diameter schroefDiameter plugLengte plug
3,5 - 5,0 mm6,0 mm30,0 mm
4,5 - 5,0 mm7,0 mm35,0 mm
4,6 - 6,0 mm8,0 mm40,0 mm
6,0 - 8.0 mm10,0 mm50,0 mm

Dit in overweging nemend, kan een bout in een plug?

Om een schroef of bout in een muur of wand te bevestigen heb je een plug nodig. Er zijn pluggen verkrijgbaar voor diverse muursoorten en het type muur bepaalt welke plug je nodig hebt. Heb je een plug nodig voor een holle wand zoals een plafond of een massieve muur van steen of beton. Hoe boor je een afgebroken schroef uit? Ga met de boor een klein gat maken in de schroefkop. Doe dit niet te diep in de kop. Boor vervolgens met een grotere metaalboor los met een grotere metaalboor. Dit is een handige methode die snel werkt bij schroeven waarbij het draad kapot is geraakt.

Vervolgens, waarom past plug niet?

Om een plug in de muur goed vast te zetten, moet het boorgat de juiste diepte hebben. Te ondiep en de plug steekt eruit, te diep en hij verdwijnt. Beide risico's kun je vermijden door de plug naast het boortje te houden en de lengte aan te geven met een stukje gekleurd plakband dat je om het boortje plakt.

Door Wainwright

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een Gipsplug? :: Waarom kan ik Bittorrent niet installeren?
Handige links