Huis > H > Hoeveel Abonnees Telt Plus Magazine?

Hoeveel abonnees telt Plus Magazine?

Het maandblad verschijnt in Nederland en België en is bedoeld voor lezers ouder dan 50 jaar. Met een oplage van 300.000 exemplaren per maand is Plus Magazine een van de grootste publiekstijdschriften van Nederland.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat kost de plus per maand?

Plus Magazine lees je nu al vanaf € 17.50 - profiteer van tot maximaal 42% korting op dit tijdschrift! Het tijdschrift Plus Magazine biedt elke maand zo'n 180 pagina's interessante en leuke informatie over financiën, gezondheid, lifestyle, cultuur en reizen. Wat kost tijdschrift zin? Een jaarabonnement op het magazine Zin (t.w.v. € 84,50). Je ontvangt het eerste exemplaar binnen 4-8 weken.

Welke tijdschriften zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten tijdschriften, waaronder nieuws-, sport-, mode-, lifestyle- en entertainmenttijdschriften. Enkele van de populairste tijdschriften zijn Time, Newsweek en US News & World Report. Welke tijdschriften zijn er voor blad cadeau? Er zijn een paar verschillende soorten tijdschriften die een goed cadeau zouden zijn. Zo zijn tijdschriften als National Geographic, Smithsonian en The Atlantic allemaal goede keuzes voor iemand die graag over nieuwe dingen leert. Als de persoon voor wie u koopt graag op de hoogte blijft van actuele gebeurtenissen, overweeg dan een abonnement op een nieuwstijdschrift zoals Time of Newsweek. En tenslotte, voor degene die niets liever doet dan ontspannen met een goed boek, bieden tijdschriften als Oprah's Book Club en Good Housekeeping elke maand prachtige boekaanbevelingen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke tijdschriften vallen onder DPG media?

DPG Media B.V. (hierna: “DPG Media”) is uitgever van diverse kranten en tijdschriften zoals het AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, diverse regionale kranten, de Donald Duck, de Libelle, Ouders van Nu en vtwonen. Vervolgens, welke leeftijd is linda meiden? Over LINDA. meiden. Het blad voor de leukste jonge vrouwen van Nederland (18/28 jaar), met Yara Michels als hoofdredacteur. Met ijzersterk beeld, herkenbare columns, een eigenwijze tone of voice en persoonlijke verhalen die je ècht raken.

Hoe vaak komt de Cosmopolitan uit?

Hoe vaak verschijnt Cosmopolitan? Eén keer per twee maanden valt er een gloednieuwe, bomvolle Cosmopolitan bij jou op de deurmat, nog voordat hij in de winkel ligt. Elke editie van Cosmopolitan zit boordevol artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen. Mensen vragen ook: welke leeftijd is de tina? Tina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden vanaf 8 jaar. In elk nummer vind je grappige stripverhalen, toffe interviews en leuke DIY's.

Hoeveel tijdschriften krijg je bij Bladcadeau?

Bladcadeau is een cadeaubon met keuze uit meer dan 80 tijdschriften voor een abonnement naar keuze. Het is een persoonlijk cadeau en leuk als verjaardagscadeau, met de feestdagen, als bedankje of om zo maar eens iemand in het zonnetje te zetten.

Door Laband

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met een Bladcadeau? :: Hoe verwijder je een Gipsplug?
Handige links