Huis > H > Hoe Kun Je Inloggen Op Pokemon Go?

Hoe kun je inloggen op Pokemon Go?

Je kiest in het beginscherm voor de optie om in te loggen met je Google-account. Je vult nu eerst je e-mailadres in en vervolgens je wachtwoord voor dit e-mailadres. Dit is het enige wat je hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

De netwerkkabel moet worden aangesloten op de netwerkaansluiting van uw computer of laptop. U kunt het configuratiemenu vinden in de internetbrowser. Als u het internetadres in de browser invoert, krijgt u toegang tot de router.

Wat moet ik doen als ik Pokémon Go niet kan installeren?

Vermoedelijk worden deze toestellen niet krachtig geacht door Niantic, de ontwikkelaar van de game. Ook gebruikers met relatief recente high-end smartphones krijgen de meldingen echter te zien, en kunnen daardoor Pokémon GO niet installeren via de Play Store. Waarom kan ik geen vrienden toevoegen op Pokémon Go? Wanneer je Trainer Level hoog genoeg is, kan je vrienden toevoegen als Friends door in de Pokémon Go naar je Trainer-scherm te gaan door het icoontje in de linkeronderhoek aan te tikken. Ga vervolgens naar 'Friends' in de rechterbovenhoek. Tik nu op 'Add Friend'. Je kan nu de Trainer Code van een vriend intikken.

Wat is mijn Pokémon Go account?

Je Pokémon Go-account is het account dat je gebruikt om toegang te krijgen tot Pokémon Go. Hiermee kun je Pokémon vangen, trainen en bevechten. Je kunt ook vragen welke pokémon kaarten zijn veel geld waard? Sommige pokémonkaarten kunnen veel geld waard zijn, afhankelijk van hun staat, zeldzaamheid en leeftijd. Bijvoorbeeld, een eerste editie Charizard kaart in mint conditie kan duizenden dollars waard zijn. Echter, minder zeldzame en minder goed geconditioneerde kaarten kunnen slechts een paar dollar waard zijn.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Dus, is pokémon go veilig?

De app Pokémon Go heeft geen kwaadaardig karakter. De app kan niet langer volledige toegang krijgen tot je e-mail, dit was een beveiligingsrisico in de oudere versie. Maar misbruik hiervan is echter nog nooit aangetoond. Er zijn momenteel versies van Pokémon Go in omloop die malware bevatten. Waarom kan ik geen Pokémon Go downloaden? Dat heeft ontwikkelaar Niantic op Twitter bekendgemaakt. De telefoons in kwestie ondersteunen het spel niet meer zodra de update in oktober wordt uitgebracht. Het gaat onder andere om toestellen die draaien op Android 5.0, ook bekend als Lollipop. Dit besturingssysteem verscheen in 2014.

Dienovereenkomstig, hoe kan je pokémon go installeren?

Pokémon GO kan gratis gedownload worden in de App Store en Google Play. Trouwens, welke android versie voor pokémon go? Pokémon Go werkt sindsdien alleen op Android 5.0 of nieuwer. De aanpassing heeft geen gevolgen voor de iOS-versie van de game. Die werkt op telefoons met iOS 11 of nieuwer.

Wat is de beste pokemon kaart?

Voor de onderstaande top 5 beste Pokémon kaarten ter wereld hebben wij ons vooral gericht op hoe krachtig de kaarten zijn in het Pokémon kaartspel.

  • Mega Gengar.
  • Charizard Megaform Level X.
  • Rayquaza Level X.
  • Mega Venusaur.
  • Shadow Lugia.

Door Ewald

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Pokemon trainer club? :: Hoe heten grote Pokemon kaarten?
Handige links