Huis > H > Hoeveel Eevee Evoluties Zijn Er?

Hoeveel Eevee evoluties zijn er?

Eevee is een speciale Pokémon. Hij/zij is namelijk de enige die kan evolueren in wel acht verschillende vormen. Met dit artikel willen we je meegeven hoe dit bijzondere beestje handmatig geëvolueerd kan worden. Eevee kan willekeurig geëvolueerd worden in: Flareon, Vaporeon en Jolteon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Bovendien, hoe krijg je een sylveon?

verander de naam van Eevee naar Linnea + 25 candy's dan evolueren = Leafeon. verander de naam van Eevee naar Kira + 25 candy's dan evolueren = Sylveon. En nog een vraag, hoe krijg ik umbreon? Noem je Eevee dan Tamao. Dit is dus dezelfde manier waarop Eevee naar Vaporeon, Jolteon of Flareon evolueerd. Noem je Eevee dan Rainer, Sparky of Pyro.

Hoe evolueer je Eevee?

Er zijn twee manieren om Eevee te laten evolueren. De ene is om Eevee te laten evolueren in Vaporeon, Jolteon of Flareon door respectievelijk een Watersteen, Dondersteen of Vuursteen op Eevee te gebruiken. De andere manier is om Eevee te laten evolueren in Espeon of Umbreon door Eevee respectievelijk overdag of 's nachts een hoog vriendschapsniveau te geven. Welke Pokémon moet je evolueren? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want er zijn veel factoren om rekening mee te houden als je besluit welke Pokémon je wilt laten evolueren. Sommige dingen waar je rekening mee moet houden zijn de individuele stats van de Pokémon, zijn type en zijn moveset. Bedenk ook of het evolueren van de Pokémon hem helpt beter te overleven in de strijd of hem een voorsprong geeft op zijn tegenstanders.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel is Eevee?

De Eevee kaart zit in de Vivid Voltage set en is nummer 130 in deze set met totaal 203 kaarten. Deze kaart is uitgekomen in het jaar 2020-11-13. De illustraties op de kaart zijn van Lee HyunJung. Deze kaart heeft een gemiddelde marktwaarde van € 0.08. Dit in overweging nemend, wat is de kracht van eevee? Trainers kunnen speciale stenen gebruiken om Eevee te transformeren naar acht verschillende soorten Pokémon waaronder: De Water Stone verandert Eevee in Vaporeon, een Water type. De Thunder Stone verandert Eevee in Jolteon,een Electric type. De Fire Stone verandert Eevee in Flareon, een Fire type.

Welke Pokémon kan niet evolueren?

Pokémonnietevolutie

Je moet je Pokémon niet evolueren als:

  • Deze lage IV's heeft en je het belangrijk vindt hoe sterk ze zijn tijdens gevechten.
  • Deze volledig geëvolueerd is maar slechte moves heeft, ook al zijn de IV's goed.
Welke Pokémon kun je evolueren met een Lure? Wanneer je de lure gebruikt, kan je naar de respectievelijke pre-evolutie gaan en de Pokémon in het volgende evolueren:
  • Magnetic Lure evoluties: Magnezone (via Magneton) en Probopass (via Nosepass)
  • Mossy Lure evoluties: Leafeon (via Eevee)
  • Glacial Lure evoluties: Glaceon (via Eevee)

Welke Pokémon kun je evolueren met een upgrade?

Update voor Pokémon Go maakt het makkelijker om zeldzame evolutie-items te krijgen

  • King's Rock. Poliwhirl naar Politoed (100 Candies)
  • Dragon Scale. Seadra naar Kingdra (50 Candies)
  • Metal Coat. Onix naar Steelix (50 Candies)
  • Sun Stone. Gloom naar Bellossom (100 Candies)
  • Up-Grade. Porygon naar Porygon2 (50 Candies)

Door Pebrook Markman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je snel aan Pokeballs? :: Hoe lang blijft een Pokémon op dezelfde plek?
Handige links