Huis > W > Wat Doen Met Lege Kruidenpotjes?

Wat doen met lege kruidenpotjes?

Op basisscholen gebruiken ze deze handige potjes babyvoeding altijd als waxinelichtjeshouders bij gezellige etentjes, maar dat kun je thuis natuurlijk ook doen. Ga er samen met de kinderen voor zitten en laat ze de potjes zelf beschilderen of beplakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe maak je een weckpot dicht?

Houd met een schone doek de weckpot vast en leg met je andere hand de rubberen ring en de deksel op de weckpot. Controleer of de rubberen ring mooi plat op de pot ligt. De rubberen ring mag nergens uitsteken of naar binnen zijn gevouwen. Klem de deksel dicht met twee bijbehorende klemmen. Daarvan, wat kun je niet wecken?

Welke gerechten worden regelmatig zuur en raden wij aan niet te wecken:

  • courgettesoep.
  • pompoensoep.
  • wortelsoep.
  • Je kunt wel courgette, pompoen en wortel gebruiken als soepgroenten maar niet als hoofdbestanddeel of wecken als je ze in stukken snijd zonder ze fijn te mixen.

Daarvan, hoe gebruik je een weckpot?

Een Weck-pot is een soort glazen pot die wordt gebruikt voor het conserveren van voedsel. De potten hebben een brede mond en worden afgesloten met een glazen deksel en een rubberen afdichting. Wat te doen als je geen deksel hebt? Als u geen deksel hebt, kunt u een stuk aluminiumfolie gebruiken om een provisorisch deksel te maken. Leg de folie over de bovenkant van de pan of pot, en gebruik dan een tweede stuk folie om de randen af te sluiten. Dit houdt de warmte en het vocht binnen, en voorkomt morsen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een putdeksel open?

Voor het openen van het deksel dient eerst het deksel ontgrendeld te worden. Dit gebeurt door de inbusbouten die het deksel vergrendelen in tegenwijzerszin terug te draaien tot een aanslag voelbaar is en de tegenwijzerszin geblokeerd wordt. Daarna kan het deksel geopend worden. Hoe maak je een plastic fles open? Gebruik heet water.

Ga voorzichtig te werk wanneer je het water verwarmt en over de dop laat stromen. Gebruik een handdoek als de dop te heet is om vast te kunnen pakken. Maak het water niet te heet en laat het niet te lang over de dop stromen. Daardoor kan de dop smelten en kan de fles beschadigd raken.

Hoe Azijnfles openen?

Als je een nieuwe fles olie of azijn aanbreekt en je trekt het plastic lipje uit de opening, draai het lipje dan om en duw het terug in de opening. Met deze lifehack zorg je er namelijk voor dat er een kleine opening overblijft, waardoor je makkelijk je olie of azijn kunt sprenkelen. Vervolgens, wat moet je doen om een kindveilige dop te openen? Om ervoor te zorgen dat een kind de dop van een fles met gevaarlijke inhoud niet zomaar open kan krijgen, zit er vaak een kindveilige sluiting op. Bij een kindveilige dop zijn twee handelingen tegelijkertijd nodig om de dop los te draaien. Vaak gaat het om een combinatie van indrukken en draaien.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een kinderveilige sluiting?

Zij moeten de verpakking probleemloos kunnen openen en terug sluiten. Een verpakking wordt als kinderveilig beschouwd wanneer minder dan 10% van de kinderen binnen de 5 minuten er in slaagt de verpakking te openen en minder dan 20% van de kinderen de verpakking kan openen tijdens de hele duur van 10 minuten.

Door Delanty Gelbach

Vergelijkbare artikelen

Wat is Power Media Player? :: Hoe krijg je een strakke pot open?
Handige links