Huis > K > Kan Je Een Powerpoint Afspelen Op Chromecast?

Kan je een PowerPoint afspelen op Chromecast?

Je kunt dia's op je televisie presenteren met Google Chromecast, in een videogesprek met Google Hangouts, of met AirPlay. Maak op je iPhone of iPad verbinding met hetzelfde wifi-netwerk dat je Chromecast gebruikt. Open een presentatie in de Google Presentaties-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe cast je een powerpoint?

Een PowerPoint-presentatie casten

  1. Tik op het apparaat op het pictogram Cast boven de PowerPoint-presentatie. De app zoekt naar teamsrooms en vermeldt deze vervolgens in de buurt.
  2. Tik op een beschikbare Teams-ruimte. De app maakt verbinding met de Teams-ruimte.
  3. Besturingselement de presentatie vanaf uw mobiele apparaat.
Hoe verbind ik mijn laptop met Chromecast? Stappenplan Chromecast verbinden met laptop
  1. In de Google Chrome browser vind je drie verticale stippen rechts in de menubalk, klik hier op.
  2. Je ziet vervolgens Casten staan (of Cast… in het Engels) waar je op kunt klikken.
  3. Je krijgt nu de gekoppelde apparaten te zien waar je je laptop mee kunt koppelen.

Hoe laptop scherm casten naar Chromecast?

Er zijn een paar verschillende manieren om je laptopscherm naar een Chromecast te casten. De meest gebruikelijke manier is om de Chromecast-extensie voor Google Chrome te gebruiken. Als de extensie is geĂ¯nstalleerd, kunt u op het Chromecast-pictogram in uw browser klikken en uw Chromecast-apparaat uit de lijst selecteren. Als je eenmaal verbonden bent, kun je kiezen wat je naar je tv wilt casten.
Als u een Windows-laptop gebruikt, kunt u ook de ingebouwde castingfunctie gebruiken. Open hiervoor de Charms-balk en klik op de charm Devices. Klik vervolgens op de optie Project en selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst.
Als u een Mac gebruikt, kunt u de AirPlay-functie gebruiken om uw scherm naar een Chromecast te casten. Open hiervoor het AirPlay-menu en selecteer uw Chromecast-apparaat uit de lijst. Dienovereenkomstig, hoe cast je je scherm? Er zijn een paar manieren om je scherm te casten. Een manier is om een Chromecast-apparaat te gebruiken. Om dit te doen, moet u de Google Home-app op uw telefoon of tablet installeren. Zodra u dat hebt gedaan, opent u de app en tikt u op de knop Apparaten in de rechterbovenhoek. Tik vervolgens op de knop in de rechterbovenhoek en selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst. Zodra uw Chromecast is aangesloten, kunt u in de app op de knop Cast tikken en uw Chromecast-apparaat selecteren.
Een andere manier om je scherm te casten is om de ingebouwde schermcastfunctie in Android te gebruiken. Ga hiervoor naar Instellingen > Weergave > Cast. Tik vervolgens op de knop in de rechterbovenhoek en selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst. Zodra uw Chromecast is aangesloten, kunt u op de knop Cast in de app tikken en uw Chromecast-apparaat selecteren.
Tot slot kunt u een schermcast-app van derden gebruiken, zoals AirDroid. Hiervoor moet je de AirDroid-app downloaden en installeren op je telefoon of tablet. Zodra u dat hebt gedaan, opent u de app en meldt u zich aan met uw AirDroid-account. Tik vervolgens op het AirDroid-pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst. Zodra uw Chromecast is verbonden, kunt u op de Cast-knop in de app tikken en uw Chromecast-apparaat selecteren.

Gerelateerde artikelen

Kan je op een Blu-Ray speler dvd's afspelen?

Een speler speelt discs af. Sommige spelers ondersteunen geen 3D-materiaal of kunnen geen films uit een usb-geheugen afspelen.

Hoe stel je tijd in bij Google presentatie?

Open een presentatie in Google Presentaties. Klik rechtsboven op Diavoorstelling . Opties voor automatisch doorgaan. Kies hoe snel de dia's elkaar moeten opvolgen. Kun je casten naar laptop? Open Instellingen> Weergave> Casten op uw Android-apparaat. Schakel in de Cast-optie in Draadloos beeldscherm uit het dropdown-menu met drie punten hierboven. Selecteer het scherm waarnaar u wilt casten. Nu kunt u uw telefoon naar een desktop of laptop casten.

Men kan zich ook afvragen: kan je casten met een laptop?

Om een tabblad te casten, moet je Chrome op je pc openen en naar de website navigeren die je op je tv wilt weergeven. Klik op het menu met de drie verticale stippen en kies Casten... Kan mijn laptop casten? Je bureaublad van je laptop casten op je televisie

Stap 1: Verbind de Chromecast en de laptop op hetzelfde Wifi-netwerk. In de Google Home App kun je dit controleren door in het hamburgermenu te zoeken naar de apparaat weergave. Je ziet dan of je verbonden bent met het juiste Wifi-netwerk.

En nog een vraag, hoe kan ik streamen van laptop naar tv?

Streamen kan via alle apps die ondersteund worden. Dit zijn onder andere YouTube, Netflix en de app van de NPO. Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet.

Door Laverne

Vergelijkbare artikelen

Hoe streamen vanaf laptop? :: Kan PowerPoint op Chromebook?
Handige links