Huis > H > Hoe Verstuur Je Iets Via We Transfer?

Hoe verstuur je iets via We transfer?

Bestanden mailen via WeTransfer

  1. Ga naar wetransfer.com.
  2. Klik op Upload bestanden.
  3. De Verkenner (Windows) of Finder (Mac) opent.
  4. Klik op Openen.
  5. De geselecteerde bestanden komen in een lijst te staan.
  6. Klik in het vak Email naar en typ het e-mailadres van de ontvanger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

En nog een vraag, hoe foto's verkleinen in windows 10?

Open de foto – Open de foto door erop te klikken. Klik op de puntjes – Rechtsboven in je scherm zie je drie puntjes. Klik op deze puntjes en kies de optie “Formaat wijzigen”. Kies een formaat – Je kunt een voorinstellingen gebruiken om je foto te verkleinen of je kunt zelf afmetingen invoeren. Je kunt ook vragen hoe foto's verkleinen om door te mailen? Oorspronkelijk bericht

  1. Selecteer in de map waarin uw afbeeldingen zitten de foto's die u wilt verzenden.
  2. Klik met uw rechter muisknop en kies Kopiëren naar | E-mailontvanger (of kies in het menu links De geselecteerde items per e-mail verzenden).
  3. Nu opent een venster waarin gevraagd wordt of u de foto's wilt verkleinen.

Wat wil comprimeren zeggen?

Comprimeren betekent het verkleinen van een bestand of gegevens. Dit kan worden gedaan om ruimte te besparen op een opslagapparaat of om de tijd die nodig is om het bestand of de gegevens te verzenden te verminderen. Dienovereenkomstig, wat is de extensie van powerpoint? De extensie van powerpoint is .pptx.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Bovendien, kan film niet optimaliseren powerpoint?

Klik op het tabblad Bestand op het lint op Info. Als de media in uw presentatie zijn ingevoegd in een indeling die compatibiliteitsproblemen kan veroorzaken wanneer de presentatie wordt afgespeeld op een ander apparaat, wordt de optie Compatibiliteit optimaliseren weergegeven. Daarvan, hoe maak je van een powerpoint een pdf? PowerPoint-presentaties opslaan als PDF-bestand

  1. Selecteer Bestand > Exporteren.
  2. Klik op PDF- of XPS-document maken en klik daarna op PDF of XPS maken.
  3. Kies in het dialoogvenster Publiceren als PDF of XPS een locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Kan je een PDF comprimeren?

Met de online Adobe Acrobat PDF-compressietool kun je PDF-bestanden gewoon vanuit je browser comprimeren. Gebruik onze PDF-compressietool om grote bestanden kleiner te maken, zodat je ze gemakkelijker kunt delen. Men kan zich ook afvragen: waarom is een pdf-bestand zo groot? Wanneer uw PDF-bestand enkele onnodige pagina's bevat, zal het formaat ervan zeker groter zijn. Het verwijderen van die ongewenste pagina's is dus ook een efficiënte manier om de PDF-grootte te verkleinen. EasePDF biedt de tool " PDF verwijderen ", die u ook kan helpen om het probleemloos te doen.

Hoe kan je een PDF splitsen?

Een PDF-bestand splitsen:

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies “Pagina's indelen” > “Splitsen”.
  3. Geef aan hoe je het bestand wilt splitsen in een of meer bestanden.
  4. Een naam geven en opslaan: Klik op “Uitvoeropties” om te bepalen waar je het bestand opslaat, welke naam het krijgt en hoe het wordt gesplitst.

Door Kolk Rydzewski

Vergelijkbare artikelen

Kan je in PowerPoint samenwerken? :: Hoe streamen vanaf laptop?
Handige links