Huis > H > Hoe Start Je Een Diavoorstelling Powerpoint?

Hoe start je een diavoorstelling PowerPoint?

Een diavoorstelling starten

Als u de diavoorstelling wilt starten, selecteert u op het tabblad Diavoorstelling de optie Vanaf begin afspelen. (Als u het Vereenvoudigde Lint hebt uitgeschakeld, hebt u geen tabblad Diavoorstelling. Gebruik in plaats daarvan het tabblad Weergave om diavoorstelling te starten.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe video automatisch afspelen PowerPoint?

Automatisch een videobestand afspelen in een diavoorstelling

  1. Klik in de normale weergave op de video in de dia.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voorvideo op het tabblad Afspelen.
  3. Klik naast Startop de pijl-omlaag en selecteer Automatisch.
Daarvan, hoe presenteer ik een powerpoint presentatie? Ga naar het tabblad Diavoorstelling en selecteer in de groep Diavoorstelling starten de optie Vanaf begin. en selecteert u vervolgens Weergave voor presentator tonen.

Vervolgens, hoe een ingesproken powerpoint beluisteren?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als de PowerPoint als video is opgenomen, kunt u gewoon de video bekijken.
2. Als de PowerPoint was opgenomen als een audiobestand, kunt u het beluisteren met elke audiospeler.
3. Als de PowerPoint als PowerPoint-bestand is opgenomen, kunt u deze in PowerPoint openen en de afspeelfunctie gebruiken om de opname te beluisteren. Hoe diavoorstelling automatisch? Er zijn een paar manieren om een diavoorstelling te maken die automatisch afspeelt. Eén manier is om een diavoorstellingsprogramma als PowerPoint te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere. Ten slotte kunt u een webdienst voor diavoorstellingen gebruiken zoals SlideShare.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een achtergrond in PowerPoint?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

Hoe toon je de werkbalk diavoorstelling?

Bij het openen van een PowerPoint-document wordt het lint weergegeven als een rij met labels die we tabbladen noemen. Als u op een tabblad klikt, wordt het lint voor dat tabblad geopend en ziet u de functies en opdrachten die eerder waren ondergebracht in menu's en werkbalken van PowerPoint. Je kunt ook vragen hoe kan je een filmpje versnellen? Opmerking: Je moet Android-versie 5.0 of hoger hebben om video's op verschillende snelheden af te spelen.

  1. Ga naar een video.
  2. Tik één keer op de video en tik dan op Meer .
  3. Tik op Afspeelsnelheid.
  4. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Hoe PowerPoint afspelen?

Presentatie continu afspelen

  1. Klik bovenin op het tabblad Diavoorstelling.
  2. Kies de optie Diavoorstelling instellen.
  3. Zet een vinkje bij Herhalen tot op ESC wordt gedrukt.
  4. Druk op OK.
Wat dit betreft, kan video niet afspelen in powerpoint? Als de video nog steeds niet kan worden afgespeeld, kunt u de presentatie openen in PowerPoint. Als de video een WMV- of FLV-bestand (Windows Media of Flash-video) is, kunt u deze afspelen nadat u Silverlight (voor Windows Media) of Flash Player (voor Flash) hebt geïnstalleerd.

Hoe moet je een presentatie eindigen?

Een goede tip om je presentatie effectief af te sluiten, is om je presentatie te eindigen met: “Nog één ding…”, gevolgd door een inspirerend, schokkend, mooi of geweldig feitje, nieuwtje of statement. Deze tip zou je ook de Steve Jobs van de afsluiters kunnen noemen.

Door Orianna

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik gratis PowerPoint downloaden? :: Wat is een dia in PowerPoint?
Handige links