Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Powerpoint Vastloopt?

Wat moet je doen als je PowerPoint vastloopt?

PowerPoint terughalen

  1. Ga naar de tab Bestand en klik op Info;
  2. Klik in het menu Presentatie beheren op een versie die je voorheen hebt opgeslagen: datum - tijd (autoherstel);
  3. Er verschijnt een gele balk in de oude versie van de PowerPoint. Klik op de knop Herstellen;
  4. Sla deze versie van je PowerPoint op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe een ingesproken powerpoint beluisteren?

In het venster Opname kunt u met de driehoekige knop Afspelen in de linkerbovenhoek een voorbeeld beluisteren van de opname van de dia die op dat moment de focus in dat venster heeft. Hoe speel je een PowerPoint presentatie af op een computer zonder Office? Als u een Microsoft-account (hotmail.com, outlook.com, live.com, msn.com) of eenMicrosoft 365 werk- of schoolaccount hebt, kunt u een presentatie gratis bekijken en bewerken in een webbrowser. Sla het bestand op in OneDrive of Dropbox en gebruik webversie van PowerPoint om het te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe video automatisch afspelen powerpoint?

Als u een video automatisch wilt afspelen in PowerPoint, kunt u dat doen door de video in te voegen op een dia en vervolgens in te stellen dat deze automatisch wordt afgespeeld. Hiervoor voegt u eerst de video in op een dia. Selecteer vervolgens de video en klik op het tabblad "afspelen". In het tabblad "afspelen" klikt u op het keuzemenu "start" en selecteert u "automatisch". Hoe een PowerPoint opslaan als voorstelling? Als u uw PowerPoint als een presentatie wilt opslaan, hebt u een paar verschillende opties. U kunt het opslaan als een .ppt-bestand, of u kunt het opslaan als een .pptx-bestand.
Als u uw PowerPoint wilt opslaan als een .ppt-bestand, kunt u dat doen door naar het menu Bestand te gaan en Opslaan als te selecteren. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u het keuzemenu Opslaan als type en kiest u PowerPoint-presentatie (*.ppt).
Als u uw PowerPoint wilt opslaan als een .pptx-bestand, kunt u dit doen door naar het menu Bestand te gaan en Opslaan als te selecteren. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u het keuzemenu Opslaan als type en kiest u PowerPoint-presentatie (*.pptx).

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe haal je een niet opgeslagen PowerPoint terughalen?

U hebt het bestand niet opgeslagen

  1. Ga naar Bestands > gegevens > Document beheren > Niet-opgeslagen werkmappen herstellen in Excel of Niet-opgeslagen presentaties herstellen in PowerPoint.
  2. Selecteer het bestand en selecteer vervolgens Openen.
Waarom kan ik mijn PowerPoint niet openen? Office herstellen. Controleer of uw antivirussoftware up-to-date is. Controleren of antivirussoftware conflicteert met PowerPoint. Wijzig de standaardprinterinstellingen.

Hoe kan ik Audio opnemen?

Geluidsrecorder is een app die u kunt gebruiken voor het opnemen van audio met een maximale duur van drie uur per opnamebestand. U kunt deze app zij aan zij met andere apps gebruiken, zodat u geluid kunt opnemen terwijl u op uw pc blijft werken. (Er bestaat ook een bureaubladprogramma met de naam Geluidsrecorder. Bovendien, hoe doe je een geluid in je powerpoint? PowerPoint met muziek

  1. Open PowerPoint en ga naar de tab Invoegen > Audio;
  2. Kies een audio bestand en voeg deze in de PowerPoint;
  3. Klik op de tab Afspelen om de muziek te starten;
  4. Kies voor Tijdens dia's afspelen om muziek door de hele presentatie te laten afspelen;

Mensen vragen ook: hoe kan je powerpoint gratis downloaden?

Er zijn twee manieren om een gratis versie van Microsoft PowerPoint te krijgen:

  1. Office 365 downloaden: krijg het volledige pakket met apps een hele maand gratis.
  2. De gratis browsergebaseerde versie van Office 365 gebruiken: Microsoft Office biedt alle apps inclusief 5 GB cloudopslag via OneDrive gratis online aan.

Door Alcus Khauv

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een PowerPoint presentatie? :: Wat is een hand-out PowerPoint?
Handige links