Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Grote Powerpoint Presentatie?

Hoe verstuur ik een grote PowerPoint presentatie?

Selecteer Bestand > Delen > E-mail. Klik onder E-mail op een van de volgende opties: Als bijlage verzenden als u uw presentatie bij een e-mailbericht voegen. Een koppeling verzenden als u een e-mailbericht met een koppeling naar uw presentatie wilt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe kun je een bestand kleiner maken?

U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden. Vervolgens, hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken? Open het programma Paint; Druk op Bestand – openen om de gewenste jpg afbeelding te selecteren; Via het kopje Start kun je het subkopje 'Formaat wijzigen' vinden. Klik op OK en je ziet de nieuwe (verkleinde of aangepaste) afbeelding.

Je kunt ook vragen wat wil zeggen comprimeren?

Comprimeren betekent het verkleinen van een bestand of gegevens. Dit kan worden gedaan door onnodige gegevens te verwijderen of door een efficiënter compressiealgoritme te gebruiken. Waarom PowerPoint bestand zo groot? De reden dat PowerPoint-bestanden zo groot kunnen zijn, is dat ze veel informatie kunnen bevatten. Dit kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, video's en audio. Al deze informatie kan veel ruimte in beslag nemen, waardoor het bestand groter wordt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een achtergrond in PowerPoint?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

Je kunt ook vragen hoe deel je een powerpoint via mail?

Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Delen en klik vervolgens op Bijlage verzenden. Klik op Presentatie of PDF. PowerPoint opent uw e-mailtoepassing en voegt uw bestand als bijlage toe aan een nieuw bericht. Vul de details in, zoals e-mailadressen en een kort bericht, en klik op Verzenden. Bovendien, hoe verstuur je iets via we transfer? Bestanden mailen via WeTransfer

  1. Ga naar wetransfer.com.
  2. Klik op Upload bestanden.
  3. De Verkenner (Windows) of Finder (Mac) opent.
  4. Klik op Openen.
  5. De geselecteerde bestanden komen in een lijst te staan.
  6. Klik in het vak Email naar en typ het e-mailadres van de ontvanger.

Welke resolutie voor PowerPoint?

Standaard is de exportresolutie van een PowerPoint-dia die u als afbeelding wilt opslaan 96 dpi (dots per inch). Dienovereenkomstig, hoe kun je een pdf-bestand kleiner maken? Optie om met één klik de grootte van het PDF-bestand te verkleinen

  1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Bestand verkleinen of PDF comprimeren. Opmerking:
  3. Selecteer een locatie om het bestand op te slaan en klik op Opslaan.

Daarvan, hoe kan ik een afbeelding verkleinen?

Foto's verkleinen in Windows met Paint

  1. Ga naar Start. of het blokjesscherm en typ in: paint.
  2. Klik op Paint.
  3. Open de foto met Bestand - Openen.
  4. Klik op Formaat wijzigen.
  5. Vul nieuwe percentages in bij Horizontaal en Verticaal, bijvoorbeeld 50%.
  6. Niet goed?
  7. Als de maat goed is klik je op Bestand - Opslaan als.

Door Kenta Connington

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je gratis PowerPoint? :: Hoe krijg ik PowerPoint op mijn laptop?
Handige links