Huis > H > Hoe Laat Je Een Powerpoint Doorlopen?

Hoe laat je een PowerPoint doorlopen?

Presentatie continu afspelen

  1. Klik bovenin op het tabblad Diavoorstelling.
  2. Kies de optie Diavoorstelling instellen.
  3. Zet een vinkje bij Herhalen tot op ESC wordt gedrukt.
  4. Druk op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe laat je een filmpje afspelen in PowerPoint?

Automatisch een videobestand afspelen in een diavoorstelling

  1. Klik in de normale weergave op de video in de dia.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voorvideo op het tabblad Afspelen.
  3. Klik naast Startop de pijl-omlaag en selecteer Automatisch.
Dienovereenkomstig, hoeveel slides per minuut? Een bekende maatstaf voor PowerPoint-presentaties is de 10/20/30-regel. Deze regel dicteert dat je ongeveer 10 dia's nodig hebt voor een presentatie van 20 minuten, en dat elke dia een 30-punts lettertype gebruikt. Met andere woorden, elke dia duurt ongeveer twee minuten.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een diaovergang?

In PowerPoint kun je een diaovergang maken door naar het tabblad Overgangen te gaan en een overgang te selecteren uit de lijst met overgangen. Om een overgang aan alle dia's toe te voegen, klik je op de knop Toepassen op alles. Om een voorbeeld van een overgang te bekijken, klik je op de knop Voorbeeld. Daarvan, hoe maak je een pecha kucha? Een pecha kucha is een soort presentatie waarbij 20 dia's worden getoond gedurende 20 seconden elk. De dia's gaan automatisch vooruit, dus de presentator moet praten om het tempo bij te houden. Dit type presentatie wordt vaak gebruikt om een overzicht van een project te geven of om in korte tijd een grote hoeveelheid informatie te presenteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een achtergrond in PowerPoint?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

Hoe stel je tijd in bij Google presentatie?

Open een presentatie in Google Presentaties. Klik rechtsboven op Diavoorstelling . Opties voor automatisch doorgaan. Kies hoe snel de dia's elkaar moeten opvolgen. Je kunt ook vragen hoe stop je een filmpje in powerpoint? Selecteer in de normale weergave de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Bovendien, hoe zet je een filmpje in een powerpoint presentatie?

Klik in PowerPoint op de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op Video > Onlinevideo. Plak de invoegcode in het vak Van de insluitcode van een video en klik op de pijl. Er wordt een videokader op de dia geplaatst. Men kan zich ook afvragen: hoeveel tekst op een slide? maximaal 6 woorden per regel; maximaal 6 regels per dia.

Hoeveel dia?

Focus – Gebruik je dia's om de kern van jouw boodschap kracht bij te zetten. Mensen kunnen een beperkte hoeveelheid onthouden. Daarom ben je beperkt in het aantal (7–10) dia's wat je kunt gebruiken.

Door Cooe Benedek

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang mag een presentatie zijn? :: Wat is een titel dia?
Handige links