Huis > H > Hoe Stel Je Je Telefoon Opnieuw In?

Hoe stel je je telefoon opnieuw in?

Zo werkt het:

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Algemeen'.
  3. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'.
  4. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  5. Druk, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'.
  6. Voer je toegangscode in en druk op 'Wis iPhone'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Wat dit betreft, hoe maak ik een kopie van mijn iphone?

Een reservekopie maken van je iPhone, iPad of iPod touch in iTunes op de pc

  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieën').
Dus, hoe zet ik mijn telefoon over? Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.
  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn whatsapp gesprekken over?

De eenvoudigste manier om je WhatsApp-gesprekken over te zetten is door de ingebouwde back-upfunctie van WhatsApp te gebruiken. Je vindt deze functie in de instellingen van WhatsApp. Zodra je een back-up van je WhatsApp-gesprekken hebt gemaakt, kun je ze op je nieuwe telefoon herstellen door hetzelfde proces te volgen. Dit in overweging nemend, kan ik mijn whatsapp berichten overzetten? Ja, je kunt je WhatsApp-berichten overzetten. Er zijn een paar methoden die je hiervoor kunt gebruiken:
1. Gebruik de ingebouwde back-up- en herstelfunctie van WhatsApp. Hiermee kun je je chatgeschiedenis opslaan op je lokale opslag en vervolgens herstellen op je nieuwe apparaat.
2. Gebruik een WhatsApp-back-up en -herstelprogramma van derden. Er zijn er een aantal online beschikbaar waarmee je een back-up kunt maken van je WhatsApp-chatgeschiedenis en deze kunt herstellen.
3. Gebruik een hulpmiddel voor het exporteren van WhatsApp-chats. Met deze tools kun je je WhatsApp-chatgeschiedenis exporteren als een bestand, dat je vervolgens kunt importeren op je nieuwe apparaat.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

En nog een vraag, kun je whatsapp op 2 telefoons gebruiken?

Je kunt geen WhatsApp-account hebben met twee telefoonnummers. Als je regelmatig je WhatsApp-account wisselt tussen verschillende apparaten, kun je op een gegeven moment je account niet meer opnieuw verifiëren. Wissel daarom dus niet te vaak tussen verschillende apparaten en nummers. Waarom overstappen van Samsung naar iPhone? Overstappen van een iPhone naar een Samsung heeft echter ook een aantal voordelen. Zo zul je al snel merken dat je veel meer vrijheid hebt. Je kunt de standaard sms-app of e-mail app veranderen, iets dat bij een iPhone niet zo gemakkelijk gaat of zelfs onmogelijk is.

Hebben er meer mensen een iPhone of Samsung?

'Apple had eind 2020 dankzij iPhone 12 grootste aandeel op smartphonemarkt' Apple had eind 2020 het grootste marktaandeel wat betreft de levering van smartphones, gevolgd door Samsung. Dat becijferen onderzoeksbureau's IDC en Canalys. Bekeken over heel 2020 neemt Samsung de toppositie in. Wat dit betreft, welke accu is beter samsung of iphone? Als het gaat om de batterij, is de Samsung beter dan de iPhone. De Samsung heeft een grotere batterijcapaciteit, dus je kunt langer doorgaan zonder op te laden. Daarnaast ondersteunt de Samsung snelladen, zodat je de batterij sneller kunt opladen.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn de nadelen van een iphone?

De iPhone heeft relatief weinig opslagruimte vergeleken met andere smartphones. Bovendien zijn de meeste apps niet gratis. Daarnaast kan de batterij snel leeg raken, vooral als je veel gebruik maakt van de camera of internet.

Door Vladamar Jaquins

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een Samsung over naar een iPhone? :: Is het moeilijk om van Android naar iPhone?
Handige links