Huis > H > Hoeveel Pagina Kun Je Printen Met 1 Cartridge?

Hoeveel pagina kun je printen met 1 cartridge?

De cartridges zijn de grootste kostenpost van een printer. De prijs per pagina berekenen is eenvoudig; Prijs Cartridge / Aantal Pagina's . Een voorbeeld, de HP 364 XL Zwart kost op het moment van schrijven €15,50 en kan circa 550 pagina's printen. De berekening is dan 15,50 / 550 = 0,0282 .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, welke printer inkt is het goedkoopst?

Deze printers hebben zeer goedkope inkt, en zijn ook redelijk voordelig in aanschaf:

  • Epson EcoTank ET-2720. HP Smart Tank Plus 555.
  • Canon PIXMA MG3650. Canon PIXMA TS3151.
  • Canon PIXMA MG2555S. Canon PIXMA TS3451.
  • Canon PIXMA MG3650. Canon PIXMA TS3151.
  • Canon PIXMA TS3451. Canon PIXMA TR4551.
  • HP Officejet 200. HP OfficeJet 250.
Welke printer werkt goed met huismerk cartridges? Welke printer accepteert huismerk cartridges? Wij bieden huismerk cartridges aan voor printers van bekende A-merken, waaronder HP, Brother, Epson, Canon en Lexmark. Deze cartridges bieden de kwaliteit die u misschien gewend bent van de A-merk cartridges, maar zijn een stuk aantrekkelijker geprijsd.

Dus, welke cartridges verkoopt action?

Action verkoopt diverse cartridges, waaronder die voor populaire spelcomputers zoals de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Daarnaast verkoopt Action ook diverse cartridges voor oudere spelcomputers, zoals de PlayStation 2, Xbox en Nintendo 64. Daarvan, welke printer is zuinig in gebruik? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van verschillende factoren afhangt, zoals het type en formaat printer, het soort papier dat u gebruikt, de afdrukinstellingen die u gebruikt en hoe vaak u afdrukt. In het algemeen zijn inkjetprinters echter zuiniger in het gebruik dan laserprinters, vooral als u niet vaak afdrukt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe lang doe je met een cartridge?

In het kort: een cartridge is gemiddeld 2 jaar (24 maanden) houdbaar na dat de garantie is verlopen (de datum op de cartridge zelf). Als deze datum verlopen is, hoeft dit echter niet te betekenen dat het product niet meer werkt. In de printer is dit 18 maanden na het installeren. Welke printer kopen als je weinig print? Een laserprinter is vaak een optie wanneer je weinig met kleuren of foto's print. Het voordeel van een laserprinter is dat ze over het algemeen goedkoop zijn in verbruik en dat je minder vaak een cartridge hoeft te vervangen. Daarnaast heeft een laserprinter minder onderhoud nodig, omdat poeder niet uitdroogt.

Wat dit betreft, wat is de beste all-in-one printer voor thuisgebruik?

De 5 beste all-in-one printers in een oogopslag

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - De beste all-in-one printer voor hoge kwaliteit prints. Brother MFC-J5330DW - Dé all-in-one printer mét A3-formaat. Lexmark MB2236adw - Robuuste all-in-one voor elk kantoor. HP OfficeJet Pro 8022 - De snelste inkjet all-in-one printer.
Mensen vragen ook: wat is de beste printer voor thuis? Dit is onze top 5 beste printers voor thuis

  • Canon PIXMA MG3650S Inkjet draadloze Wifi printer. Elektronica.
  • Epson EcoTank ET-2720 all-in-one. Elektronica.
  • Brother HL-1110 laserprinter. Elektronica.
  • HP LaserJet Pro M102w. Elektronica.
  • HP DeskJet 2710 all in 1. Elektronica.

Dus, is huismerk inkt net zo goed als origineel?

Uit dit onderzoek blijkt dat de originele inkt van de fabrikant meestal de beste kwaliteit levert. Maar uit het onderzoek wijst ook uit dat afdrukken van huismerk cartridges er bijna altijd goed uitzien. Het onderzoek laat maar zeer kleine verschillen zien in kwaliteit van de afdrukken.

Door Serica Binet

Vergelijkbare artikelen

Is 123inkt huismerk betrouwbaar? :: Wat is de beste printer volgens de Consumentenbond?
Handige links