Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Netflix-Account Op Tv?

Hoe verwijder je een Netflix-account op tv?

1.Apparaten verwijderen

  1. Open eerst de Netflix-app en ga naar het accountgedeelte.
  2. Eenmaal in de accountinstellingen vindt u de optie om uit te loggen op alle apparaten.
  3. Raak deze optie aan en bevestig om de verbinding met dit account met alle apparaten te verbreken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dit in overweging nemend, hoeveel mensen kunnen netflix kijken op 1 account?

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Hoe duur is Netflix voor 2 personen? Standaard: 13,49 euro (voorheen: 11,99 euro). Deze formule omvat Netflix op twee schermen tegelijk in HD-resolutie. Premium: 17,99 euro (voorheen: 15,99 euro).

Bovendien, hoe werkt 1 maand gratis netflix?

1 maand gratis Netflix werkt door je de eerste maand gratis uit te proberen. Na de eerste maand wordt het reguliere maandbedrag in rekening gebracht. En nog een vraag, hoe kan ik netflix kijken zonder smart tv? Om Netflix te kijken zonder smart-tv, moet u uw tv aansluiten op een Netflix-compatibel apparaat, zoals een Blu-ray-speler, gameconsole of streaming mediaspeler. Zodra u dit hebt gedaan, hebt u toegang tot de bibliotheek van Netflix met tv-programma's en films.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Vervolgens, hoe verwijder je een app van de tv?

U kunt vooraf geïnstalleerde apps niet verwijderen.

  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de optie Google Play Store.
  3. Selecteer Mijn apps in het linkerdeelvenster.
  4. Selecteer de app die u wilt verwijderen.
  5. Selecteer VERWIJDEREN.
  6. Selecteer OK om te bevestigen.
Kun je een Netflix-account delen? Met de 'voeg een extra member toe'-optie bovenop de verschillende abonnementen die de streamingsdienst heeft, mag een account met twee mensen buiten het gezin worden gedeeld. Die krijgen dan een eigen profiel, login en wachtwoord, voor een bedrag dat minder is dan een geheel eigen Netflix-account.

Dus, hoeveel apparaten netflix standaard?

Je streaming-abonnement upgraden

Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk. Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/changeplan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.
Wat kost Netflix voor 5 personen? Premium abonnement, voor de fijnproevers en veelgebruikers

Het laatste abonnement, en tevens het duurste abonnement, heet premium en kost 15,99 euro per maand. Dit was 13,99 euro per maand, maar is per oktober 2021 verhoogd.

Wat kost Netflix per maand 2022?

Het Standaard-abonnement gaat naar 14,99 euro per maand. Hiermee kun je op twee schermen kijken en is alle content in HD beschikbaar. Het Premium abonnement kost vanaf nu 20,99 euro per maand. Met dit abonnement kun je op maximaal vier schermen tegelijkertijd kijken en is Ultra HD beschikbaar.

Door Bekha Froncek

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik mijn WhatsApp profiel? :: Is LinkedIn handig?
Handige links