Huis > H > Hoe Profielfoto Veranderen Op Facebook Zonder Melding?

Hoe profielfoto veranderen op Facebook zonder melding?



Via je mobiel:

  1. Open de Facebook-app.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Klik op de profielfoto en kies 'Selecteer profielfoto of video'.
  4. Kies de nieuwe profielfoto.
  5. Haal het vinkje weg naast 'Deel je update in de nieuwsfeed'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je profielfoto zien als je geblokkeerd bent?

Je ziet de foto die er was op het moment dat je geblokkeerd werd als je geblokkeerd bent door een contact. U kunt de profielfoto vergelijken van iemand die niet door die persoon is geblokkeerd.

Wat dit betreft, hoe verander je je facebook profielfoto?

Hoe kan ik mijn Facebook-profielfoto toevoegen of wijzigen?

  1. Tik rechtsboven in Facebook op. en tik vervolgens op je naam.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Kies uit Foto maken, Foto uploaden, Kader toevoegen of Profielfoto bekijken.
  4. Tik op Opslaan.
Hoe kan ik mijn profielfoto van Facebook verwijderen? Een profielfoto op Facebook verwijderen:
  1. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam.
  2. Tik op Foto's en selecteer vervolgens het album Profielfoto's.
  3. Tik op de foto die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer opties en vervolgens op Foto bewerken.
  5. Tik op Verwijderen.

Hoe verander ik mijn profielfoto op mijn telefoon?

Het proces om je profielfoto op je telefoon te wijzigen is afhankelijk van het type telefoon dat je hebt en het besturingssysteem dat het gebruikt. Op de meeste telefoons kun je echter je profielfoto wijzigen in het instellingenmenu. Om je profielfoto op een iPhone te wijzigen, open je bijvoorbeeld de app Instellingen en selecteer je de optie "iCloud". Vervolgens selecteert u de optie "Foto's" en kiest u het tabblad "Profiel". Van hieruit kiest u de optie "Bewerken" en kiest u de nieuwe foto die u wilt gebruiken als uw profielfoto. En nog een vraag, wat betekent geen profielfoto? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand geen profielfoto heeft. De meest voorkomende reden is simpelweg dat de persoon er nog geen heeft ingesteld. Een andere mogelijkheid is dat de persoon zijn privacy-instellingen zo heeft ingesteld dat alleen vrienden of bepaalde mensen zijn profielfoto kunnen zien.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Waarom zie ik iemand niet online op WhatsApp?

Open WhatsApp en ga naar het tabblad Instellingen rechtsonder je beeldscherm. Ga vervolgens naar Account > Privacy. Zet de optie Laatst gezien op op Niemand om ervoor te zorgen dat de app niet langer laat zien wanneer je voor het laatst online was. Daarnaast vind je onder Privacy de knop Status. Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op WhatsApp? Je kunt op een aantal manieren herkennen dat je bent geblokkeerd: Je ziet niet meer wanneer een contact voor het laatst online is geweest in het chatvenster. Zie hier voor meer informatie. Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact.

Trouwens, wie kan mijn foto's zien?

Rechtsboven onder je naam, naast de plaatsingsdatum, kan je aangeven voor welke groep de foto zichtbaar mag zijn. Je kan kiezen uit: Openbaar: zichtbaar voor iedereen op Facebook en daarbuiten. Vrienden: zichtbaar voor iedereen die je als vriend hebt toegevoegd aan Facebook. Wat hoor je als je iemand belt die je geblokkeerd heeft? Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Hoe weet ik of iemand mij geblokkeerd heeft?

De vinkjes naast je berichten zijn ook veelzeggend. Eén vinkje betekent dat je bericht is verstuurd, twee vinkjes dat het bericht ook is aangekomen. Van geblokkeerde contacten komen de berichten niet aan, dus als je nooit een tweede vinkje ziet verschijnen, kun je geblokkeerd zijn.

Door Shanna Maglione

Vergelijkbare artikelen

Waarom verwijdert iemand zijn profielfoto? :: Kan iemand mijn profielfoto zien WhatsApp?
Handige links