Huis > K > Kan Je Fox Terug Kijken?

Kan je FOX terug kijken?

De tv-zender FOX is bij een aantal providers beschikbaar in het basispakket. Programma's op FOX zijn niet bij alle providers terug te kijken via Programma Gemist. Daarnaast zijn programma's niet bij alle providers opnieuw te starten met Begin Gemist. U kunt via een TV app FOX online bekijken op uw smartphone of tablet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoe krijg je FOX op tv?

FOX is verkrijgbaar via de volgende TV-aanbieders:

  1. FOX Kanaal 13. Bezoek de website van de TV aanbieder.
  2. FOX Kanaal 65. Bezoek de website van de TV aanbieder.
  3. FOX Kanaal 15. Bezoek de website van de TV aanbieder.
  4. FOX YeloPlay App. Kijk online en via de app.
  5. FOX Scarlet kanaal 192.
  6. FOX Orange TV-app.
  7. FOX kanaal 21.
Waar kan ik Fox zien? Kijk de beste series als eerste

First' onderstreept. FOX vind je op kanaal 11.

Wie is de eigenaar van Fox TV?

Fox Television Stations, LLC is een divisie van Fox Corporation die 30 full-service televisiestations in de Verenigde Staten bezit en exploiteert, waaronder zeven duopolies in de top 10 markten: New York City, Los Angeles, Chicago, Dallas, San Francisco, Washington, D.C. en Houston; alsmede exclusieve eigendom van stations in Atlanta, Phoenix, Charlotte en Orlando. Hoe kan ik FOX News kijken in Nederland? Eerst moet u een VPN-dienst vinden die servers in Nederland aanbiedt. Zodra u een VPN-service hebt gevonden die servers in Nederland aanbiedt, moet u zich aanmelden voor een account en de VPN-software downloaden. Zodra u de VPN-software hebt geïnstalleerd, moet u verbinding maken met een server in Nederland. Zodra je verbinding hebt gemaakt met een server in Nederland, heb je toegang tot FOX News.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Heeft FOX een app?

FOX - Apps op Google Play. Je kunt ook vragen is er fox op proximus? Toch is de zender FOX niet meer beschikbaar.

Welke zender is Fox bij KPN?

Vanaf vandaag ontvangen alle iTV-klanten van KPN een vernieuwde FOX Sports 1-zender op kanaal 14 met een selectie van de beste FOX Sports-programma's en natuurlijk met live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Dit in overweging nemend, wat is er op discovery channel? Discovery

  • 01:30. Billy buys Brooklyn. De presentator van "Baggage Battles" opent een antiek en verzamelaars zaak in Brooklyn.
  • 02:00. Teleshopping. Homeshoppingprogramma.
  • 07:10. Outback opal hunters.
  • 08:05. Outback opal hunters.
  • 09:00. Kindig customs.
  • 10:00. Kindig customs.
  • 11:00. Junkyard empire.
  • 12:00. Gold rush.

Men kan zich ook afvragen: is fox gratis bij ziggo?

Tijdelijk Fox Sports 1/ESPN 1 gratis

Op 1 augustus 2020 hadden Ziggo en FOX Sports hun samenwerking verlengd waarbij er werd besloten dat Ziggo-klanten met de digitale abonnementsvormen TV Start/TV Standaard en Ziggo Movies & Series XL tot het einde van het jaar gratis toegang hadden tot FOX Sports 1 (ESPN 1).

Door Ruzich Dunkleberger

Vergelijkbare artikelen

Welke zender is FOX op Ziggo? :: Welke concerten zijn er?
Handige links