Huis > W > Wat Is Het Prompt Teken?

Wat is het prompt teken?

Teken of woord behorende bij het besturingssysteem, waarachter de gebruiker opdrachten kan invoeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het teken voor groter dan?

Kleinere en grotere tekens worden gebruikt om getallen te vergelijken. Het teken is groter dan dat.

Dienovereenkomstig, waarom staat er (- er achter prompt?

teken of tekenreeks op een beeldscherm dat aangeeft dat de gebruiker iets moet doen II prompt bijv. naamw. Uitspraak: [prɔmt] onmiddellijk Voorbeeld:&n... Je kunt ook vragen wat is een pront? Pront - bn. bw. (-er, -st), stipt, nauwkeurig, net: tegen pronte betaling, à contant, om gereed geld; hij was pront op zijn tijd, stipt, nauwkeurig; — (Z. A.)

Trouwens, wat is de prompt in google?

De prompt in Google is de tekst die in de zoekbalk verschijnt wanneer u de startpagina van Google bezoekt. Het is meestal "Google" of "Search" gevolgd door een zoekopdracht. Wat is prompt YouTube? Prompt YouTube is een functie waarmee je kunt bepalen wanneer en hoe je YouTube-video's starten. Als je Prompt YouTube inschakelt, wordt een video alleen afgespeeld als je erop klikt. Dit kan handig zijn als u ervoor wilt zorgen dat mensen uw video's alleen bekijken wanneer ze geïnteresseerd zijn, of als u wilt voorkomen dat uw video's automatisch starten en op de achtergrond worden afgespeeld.

Gerelateerde artikelen

Is gelijk aan teken Excel?

Het gelijkteken is het begin van een formule in excel. Het gelijkteken geeft aan dat de volgende tekens een formule vormen. Er kan een reeks elementen zijn die berekend moeten worden na dit gelijkheidsteken.

Wat is de betekenis van steevast?

Steevast betekent 'geregeld, altijd'. Als je 'steevast te laat komt', kom je nooit op tijd, en de wedstrijden van de Oranjevrouwen zijn volgens het nieuwsbericht van de NOS altijd uitverkocht. En nog een vraag, wat is een prompt op facebook? Met prompts kun je een bericht maken waarop anderen kunnen reageren met foto's. Tik rechtsboven in Facebook op . Tik vervolgens op Groepen en Je groepen en selecteer je groep. Als je Groepen niet ziet, tik je op Meer weergeven.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent enoverend?

Een product of dienst is innovatief als het vernieuwend of grensverleggend is. Bij innovatie gaat het erom om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken. Vaak wordt gedacht dat het bij innovatie alleen om de technische verbetering gaat. Vervolgens, wat is een sober? (-der, -st), matig, bekrompen, niet ruim : een sober maal; sober leven; een sober bestaan; — (fig.) een onderwerp sober behandelen, niet breed, niet ruim, met vermijding van alles wat niet strikt noodig is; — hij is sober in zijne woorden, gebruikt niet veel woorden. SOBERHEID, v. matigheid, bekrompenheid; bondigheid.

Daarvan, wat betekent pronte vrouw?

Het woord is waarschijnlijk afgeleid van prompt. Pront en prompt delen dan ook een aantal betekenissen: vlot, snel, stipt, nauwkeurig, zonder aarzelen, op korte termijn. Bij pront horen dan verder nog de betekenissen: knap, mooi, trots, parmantig. Zo kon je vroeger spreken van een pronte vrouw.

Door Elodia

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van parmantig? :: Wat houdt adverteren in?
Handige links