Huis > W > Wat Te Doen Met Een Oude Playstation?

Wat te doen met een oude PlayStation?

rebuy.nl is een internetportaal waarop gebruikte consoles ingekocht worden. Wij kopen je oude console op en betalen je daarvoor een bepaald geldbedrag op je aangegeven rekening. Je kunt op deze manier Playstation 3 verkopen. Ons verkoopproces is eenvoudig gestructureerd en is makkelijk uit te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe duur is een PlayStation 2?

Prijs
SpecificatiesBasispakket zonder interne opslag - Bekijk alle specificaties
ProductuitvoeringZwart Alle 4 uitvoeringen Zwart + Wired Microphones + Singstar Studio 100 Zwart Starter Pack Zwart Starter Pack Zilver
prijs volgen
willen hebben vergelijken
Je kunt ook vragen wat kost een psp?
TitelLos PrijsCIB Prijs
PSP 3000$106.22$123.50
Grand Theft Auto Vice City Stories$22.77$29.90
Grand Theft Auto Liberty City Stories$13.41$17.99
PSP 1001K Console Black$55.48$89.00

Je kunt ook vragen hoe duur is een playstation 3 controller?

Een Playstation 3-controller kost gewoonlijk ongeveer 40 dollar. Daarvan, kan je playstation 2 spellen op de playstation 4 spelen? Nee, je kunt geen Playstation 2 games spelen op de Playstation 4. De Playstation 4 gebruikt een compleet andere architectuur dan de Playstation 2, dus Playstation 2 games zijn niet compatibel met de Playstation 4.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Je kunt ook vragen kan je ps2 spellen spelen op de ps5?

Maar dan moet je wel de PS4-versies hebben gekocht om ze op de PS5 speelbaar te maken. De PS5 kan geen PS2-dvd's afspelen en ook PS2-klassiekers die je op de PS3 hebt gekocht, zijn niet compatibel. Wat dit betreft, hoe weet ik welke ps3 ik heb?

ModelModelnummerUSB-poorten
12 GB Super Slim (PAL)CECH-40xxA CECH-42xxA2
250 GB Super Slim (NTSC)CECH-40xxB CECH-42xxB2
500 GB Super Slim (PAL, NTSC)CECH-40xxB CECH-42xxB2
Alle modellen bevatten: blu-ray/dvd/cd-speler, HDMI 1.3a-, Bluetooth 2.0-, Gigabit-Ethernet- en PlayStation-compatibiliteit. Bronnen:

Kan je PlayStation 1 spellen spelen op PlayStation 3?

Het spelen van PS1 games werkt op elke PS3 hetzelfde. Je stopt de disc erin en klaar! Je kunt meteen aan de slag. Wil jij zowel PlayStation 1 games, PlayStation 2 games en PlayStation 3 games op één apparaat spelen? Kan GTA 5 van de PS4 op de PS5? Je kunt dus zelfs GTA 5 twee keer geïnstalleerd hebben staan op je PS5: de oude versie voor PS4 en de nieuwe versie voor PS5 (hetzelfde geldt voor Xbox). Je raadt het misschien al: je hebt dus beide versies nodig om je save file van de oude game naar de nieuwe game te verhuizen.

Dienovereenkomstig, kunnen ps4 en ps5 samen spelen fifa 22?

Nee, spelers van FIFA 22 PS5 kunnen niet spelen tegen/samen met FIFA 22 PS4 spelers. Wel is het zo dat als je de PS4 versie van het spel installeert op de PS5, dat je dan wel tegen/samen met PS4 speler kunt spelen. Het ligt echt puur aan de versie van het spel.

Door Odille

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn PlayStation 3 resetten? :: Kan je PlayStation 3 spellen spelen op PlayStation 4?
Handige links