Huis > K > Kan Je Ps4 Games Delen Met Vrienden?

Kan je PS4 games delen met vrienden?

Gedownloade games kunnen op die primaire console door iedereen worden gespeeld, niet alleen via de account waarmee de game is gekocht. Logt de eigenaar van het betreffende Playstation-account echter in op de console van een ander, kunnen eerder gekochte games op die PS4 alleen met die account worden gespeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Hoe oud moet je zijn om een Playstation te hebben?

Bedieningselementen & instellingen gids

Hoewel u 18 moet zijn om het PS-netwerk te kunnen gebruiken, kunt u een subaccount voor uw kind maken dat aan uw account is gekoppeld en volledige controle hebben over de beperkingen die op dit subaccount zijn ingesteld en beperken hoe deze op het platform communiceren.
Hoe pas je je leeftijd aan op PS5? Ouderlijk toezicht instellen voor PS5™-consoles

  1. Meld je aan bij Accountbeheer > Familiebeheer.
  2. Selecteer het account van het kind waarvoor je beperkingen wilt instellen en selecteer Bewerken om de functies aan te passen.

Kan ik mijn Playstation naam veranderen?

Ja, je kunt je PlayStation Network-ID zo vaak als je wilt wijzigen. Elke keer dat je een nieuwe ID kiest, moet deze echter uniek zijn en kan deze niet dezelfde zijn als je vorige ID of die van een andere gebruiker. En nog een vraag, hoe zet je familiebeheer uit op ps4? Er zijn twee manieren om gezinsbeheer op je PS4 uit te schakelen:
1. Selecteer in het menu Instellingen "Ouderlijk toezicht/gezinsbeheer".
2. Selecteer in het menu Familiebeheer "Familiebeheer uitschakelen".
U wordt gevraagd om uw wachtwoord in te voeren ter bevestiging. Zodra Familiebeheer is uitgeschakeld, worden alle bestaande beperkingen verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een lijst delen op WRTS?

U vindt uw openbare profiel onderaan in het paarse menu. U kunt de optie Delen met anderen inschakelen als uw lijst niet op uw openbare profiel staat.

Dus, wat gebeurt er als je je playstation initialiseren?

Bij het initialiseren van je PS4™-systeem worden systeeminstellingen teruggezet naar de standaardwaarden. Hierbij worden data die zijn opgeslagen in systeemopslag plus alle gebruikers en hun gegevens van het systeem verwijderd. En nog een vraag, hoeveel uur heb ik op de ps4 gezeten? Je kunt controleren hoelang je kind die dag heeft gespeeld. Als je de gegevens voor elk kind wilt zien, selecteer je (Instellingen) > [Ouderlijk toezicht/Familiebeheer] > [Familiebeheer]. Kinderen kunnen in de volgende schermen zien hoeveel speeltijd ze hebben.

Dienovereenkomstig, wat is schermbeveiliging op ps4?

Een schermbeveiliging of screen saver is een voorziening in een computer die ervoor zorgt dat het beeld dat op het beeldscherm wordt vertoond na een bepaalde tijd van inactiviteit regelmatig van positie zal veranderen. Hoe kan ik PlayStation bereiken? Onze helpdesk staat voor je klaar via 020 709 5025.

Wat is een PlayStation Network account?

PSNSM is een onlinedienst die u kunt gebruiken om online te shoppen in (PlayStation®Store), te chatten onder (Vrienden) of tal van online diensten van PSNSM te gebruiken. Om PSNSM te gebruiken, hebt u een Sony Entertainment Network-account nodig.

Door Modestine

Vergelijkbare artikelen

Wat heb je nodig bij Just Dance? :: Hoe maak je iemand Familiemanager?
Handige links