Huis > H > Hoe Zet Je Geld Op Je Portemonnee Ps4?

Hoe zet je geld op je portemonnee PS4?

Geld toevoegen aan je portemonnee:

  1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Selecteer Betaalmethode > Bedrag toevoegen.
  3. Selecteer je mobiele nummer of Een mobiel account toevoegen.
  4. Kies het bedrag dat je wil toevoegen en voer je telefoonnummer zorgvuldig in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede telefoon voor weinig geld?

Ben je op zoek naar een budgettelefoon? De A12 is de juiste telefoon voor u. Het toestel heeft een grote batterij.

Je kunt ook vragen kan je playstation plus kopen met portemonnee?

Gebruik de portemonnee voor de aankoop van producten die worden aangeboden in PlayStation®Store. Voor elke PlayStation®Network master-account wordt een portemonnee gecreëerd. U moet fondsen aan de portemonnee toevoegen voordat u aankopen doet. En nog een vraag, kan je geld van je playstation afhalen? Na aanschaf van een abonnement via de PlayStation Store, heb je 14 dagen om restitutie aan te vragen. Het terugbetaalde bedrag is echter afhankelijk van de mate waarin je gebruik hebt gemaakt van de service.

Waarom kan ik niet met iDEAL betalen op PS4?

Er zijn een paar redenen waarom iDEAL-betalingen niet beschikbaar zijn op de PS4. Eén reden is dat iDEAL een betaalmethode is die specifiek is voor Nederland, dus het is niet beschikbaar in andere landen. Daarnaast zijn iDEAL-betalingen alleen beschikbaar via specifieke banken in Nederland, dus niet alle Nederlandse bankklanten zullen iDEAL kunnen gebruiken op de PS4. Tenslotte worden iDEAL betalingen gedaan via internetbankieren, dus klanten moeten internetbankieren hebben ingesteld om iDEAL te kunnen gebruiken. Hoe moet je PlayStation Plus activeren? Om PlayStation Plus te activeren heb je een geldige creditcard of PayPal-rekening nodig. Je moet ook lid zijn van PlayStation Network (PSN). Als je geen PSN-lid bent, kun je op de PlayStation-website een gratis account aanmaken. Als je eenmaal een PSN-account hebt, kun je je aanmelden voor PlayStation Plus door naar de PlayStation Store te gaan en het PlayStation Plus-pictogram te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mijn geld terug van Amazon?

Als een product door Amazon wordt verzonden, betalen wij u binnen maximaal 14 dagen terug. Wij zullen u de bevestiging e-mailen. De terugbetaling is binnen 7 werkdagen te zien op uw bankrekening- of creditcardafschrift.

Hoe betaal je met iDEAL op ps4?

Als je ingelogd bent met je PlayStation Network-account, kies je voor 'bedrag toevoegen aan je portemonnee'. Hierna krijg je de optie om een creditcard, iDEAL of PayPal te gebruiken om een bedrag toe te voegen of een PlayStation Network-voucher te verzilveren. Kan je PlayStation Plus kopen met tegoed? Elk account voor volwassenen heeft ook een online portemonnee waarmee je tegoed kunt opslaan en aankopen kunt doen in de PlayStation Store. Je kunt je portemonnee opwaarderen met een geregistreerde betaalmethode of met PlayStation-cadeaubonnen.

Hoe kan je zien hoeveel geld er op je ps4 staat?

Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Transactie-overzicht. Selecteer het account waarvoor je de transacties wilt bekijken. Wat kun je doen met PlayStation Plus? (Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht.

En nog een vraag, hoe betaal je playstation plus?

Meld je aan bij de PlayStation Store door boven in het scherm op Aanmelden te klikken. Selecteer je online-id > Betalingen beheren > > Betaalmethode toevoegen. Voer je betalingsgegevens in. Als je meerdere betaalmethoden hebt ingesteld, kun je vanuit dit menu ook je standaardbetaalmethode wijzigen .

Door Khajeh

Vergelijkbare artikelen

Kun je een externe harde schijf aansluiten op PS4? :: Hoeveel geheugen heeft de PS4 Pro?
Handige links