Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Disc Vast Zit In Je Ps4?

Wat moet je doen als je disc vast zit in je PS4?

Steek de schroevendraaier in de uitwerpopening en draai linksom om de schijf handmatig uit te werpen. Je moet het schroevendraaiertje mogelijk meerdere keren draaien. Er is een laag kunststof waar je doorheen moet duwen om de schroef te verwijderen. Geen zorgen — dit heeft geen invloed op de garantie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Kan niet doorgaan met het gebruik van de applicatie de disc kan niet worden gelezen?

Kan de toepassing niet blijven gebruiken - De schijf kan niet worden gelezen - Controleer of de schijf niet beschadigd of vuil is. Volgens Sony kan deze fout optreden als de console de schijf niet kan lezen. De fout kan ook optreden als gevolg van databasefouten of zelfs systeemsoftwareproblemen. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn playstation 4 resetten? Je kunt systeemsoftware terugzetten op de standaardinstellingen door (Instellingen) > [Initialisatie] > [Standaardinstellingen herstellen] te selecteren en daarna de instructies op het scherm te volgen.

Hoe haal je een disc uit de PS4?

Om een schijf uit de PS4 te verwijderen, zorgt u er eerst voor dat de PS4 is uitgeschakeld. Zodra de PS4 is uitgeschakeld, drukt u op de ontgrendelingsknop aan de voorkant van de PS4 om de schijf uit te werpen. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je disc beschadigd is? Als uw schijf beschadigd is, moet u hem naar een vakman brengen om hem te laten repareren of vervangen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: kan de applicatie niet starten ps4 ce 30005 8?

Voer de volgende stappen uit: werp de disc uit het systeem en controleer of deze niet vuil, bekrast of beschadigd is. als de disc in goede staat is, kun je de database van het systeem herstellen via optie 5 van de veilige modus. Kan niet doorgaan met het gebruik van de applicatie PS4? als het probleem aanhoudt, maak je een back-up van je opgeslagen gegevens en ga je naar Instellingen > Initialisatie en kies je PS4 initialiseren. Als het probleem bij elke applicatie optreedt of zodra de applicatie opstart, neem je contact op met PlayStation-ondersteuning.

Hoe zet je PS4 in Veilige modus?

Toegang krijgen tot de veilige modus van de PS4

Zet je console uit en houd de Power-knop 7 tot 8 seconden ingedrukt totdat je twee piepjes hoort. Sluit vervolgens je DualShock 4-controller aan via het meegeleverde kabeltje en druk op de PS-toets om de Veilige modus te openen.
Kan mijn game niet installeren PS4? Download uit de PlayStation Store begint niet of mislukt. Als je problemen hebt bij het downloaden van je aankopen, selecteer je je console voor de probleemoplossingsstappen. Controleer de PSN-statuspagina. Als je een waarschuwing ziet, wacht je tot de service actief is en probeer je het opnieuw.

Dienovereenkomstig, hoe lang duurt resetten playstation 4?

Een volledige initialisatie wist alle gegevens veilig en voorkomt dat iemand anders de gegevens kan herstellen. Dit proces kan echter enkele uren duren. U kunt het beste de volledige initialisatie kiezen. Zodra je er een hebt gekozen, selecteer je "Initialiseren" om de actie te bevestigen.

Door Uel Gallop

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je verbinding met internet op PS4? :: Wat is een PS4 pro waard?
Handige links